12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVeste bună pentru fanii cântăreţei Miley Cyrus. Noul ei album, disponibil gratuit

Veste bună pentru fanii cântăreţei Miley Cyrus. Noul ei album, disponibil gratuit

Interpreta americană Miley Cyrus a anunţat, duminică, la gala de decernare a premiilor MTV, că noul ei album, „Miley Cyrus and Her Dead Petz​”, este disponibil gratuit, pe Internet, potrivit harpersbazaar.com.

Gazda galei MTV VMA, controversata Miley Cyrus a fost îmbrăcată sumar, a rostit în permanenţă înjurături în timpul anunţurilor sale, şi-a arătat sânii către public, în mod "accidental", şi a interpretat un nou single al său, ale cărui versuri vorbesc despre consumul de marijuana.

Artista a iscat controverse şi la gala premiilor MTV din anul 2013, când spectacolul pe care l-a susţinut alături de Robin Thicke a abundat în mişcări lascive şi mesajele cu tentă sexuală.

Miley Cyrus, cu numele real Destiny Hope Cyrus, în vârstă de 22 de ani, a devenit cunoscută pentru rolul ei din serialul „Hannah Montana”.

Între albumele pe care artista le-a lansat până acum se numără „Meet Miley Cyrus” (2007), „Breakout” (2008), „The Time Of Our Lives” (2009), „Can't Be Tamed” (2010) şi „Bangerz” (2013).

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă