10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVeste proastă pentru fanii cântăreţei Avril Lavigne. Prin ce momente CUMPLITE trece

Veste proastă pentru fanii cântăreţei Avril Lavigne. Prin ce momente CUMPLITE trece

Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne a anunţat, miercuri, pe Internet, că ea şi soţul ei, solistul şi chitaristul trupei rock “Nickelback”, Chad Kroeger, se despart după doi ani de căsnicie.

“Cu durere în suflet, vă anunţ că eu şi Chad ne despărţim. Nu doar prin căsnicie, dar şi prin muzică, am trăit momente de neuitat. Suntem, încă, şi vom fi întotdeauna, cei mai buni prieteni. Le mulţumim familiei, prietenilor şi fanilor noştri pentru sprijin”, a scris Lavigne pe Instagram, în descrierea unei fotografii de la nunta ei cu Chad Kroeger.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografia postată de Avril Lavigne, de la nunta ei cu Chad Kroeger, dar şi imagini recente cu cei doi.

Lavigne, în vârstă de 30 de ani, şi Kroeger, în vârstă de 40 de ani, s-au întâlnit în anul 2012, când au lucrat împreună la cel de-al cincilea album al cântăreţei. Cei doi s-au căsătorit în 1 iulie 2013, în Franţa.

În luna iunie, Avril Lavigne a dezvăluit că a fost diagnosticată cu boala Lyme, în anul 2014, când se afla în turneu. Artista a spus că boala a ţinut-o la pat timp de cinci luni şi că soţul ei a ajutat-o să treacă de momentele dificile, într-un interviu pentru ABC News.

Avril Lavigne a mai fost căsătorită, între anii 2006 şi 2010, cu fostul solist al trupei rock “Sum 41”, Deryck Whibley.

Avril Lavigne a debutat în anul 2002, cu albumul "Let Go", care s-a vândut în peste 14 milioane de copii în întreaga lume. Artista a devenit celebră pentru piese precum "Complicated" şi "Sk8er Boi". 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă