22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO + FOTO. Cum a fost prezentă prinţesa Diana la botezul nepoatei...

VIDEO + FOTO. Cum a fost prezentă prinţesa Diana la botezul nepoatei ei, prinţesa Charlotte

Botezul fiicei prinţului William al Marii Britanii şi a soţiei lui, ducesa de Cambridge, prinţesa Charlotte, a fost marcat de amintirea prinţesei Diana. Lady Di a fost omagiată la eveniment atât prin Biserica aleasă, muzica de fundal, costumaţia prinţului George, unul dintre naşii de botez, dar şi prin al treilea nume al prinţesei, Charlotte Elizabeth Diana, scrie telegraph.co.uk.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini noi de la botezul prinţesei Charlotte a Marii Britanii, dar şi imagini cu prinţesa Diana.

În biserica St Mary Magdalene, din Sandringham, a fost botezată şi mama prinţului William, bunica prinţesei Charlotte, Lady Diana.

Citește și: GALERIE FOTO. Primele imagini de la botezul prințesei CHARLOTTE a Marii Britanii

Între cei cinci naşi de botez ai micuţei Charlotte, s-a numărat şi nepoata prinţesei Diana, Laura Fellowes.

Muzica aleasă de prinţul William şi soţia lui pentru eveniment a fost Prelude on Rhosymedre, de Vaughan Williams, care a fost folosită atât pentru nunta lor, cât şi pentru cea a prinţesei Diana cu prinţul de Wales, în anul 1981.

De asemenea, fotograful oficial al evenimentului a fost cel preferat de Lady Diana, Mario Testino.

Prinţul George, în vârstă de doi ani, a purtat un costum format din pantaloni scurţi de culoare roşie şi un tricou alb brodat, identic cu cel în care a apărut tatăl lui, prinţul William, în anul 1984, când a fost dus la spital să îşi întâlnească pentru prima dată fratele, prinţul Harry.

Citește și: Prințesa Charlotte va fi botezată cu cea mai sfântă apă de pe Pământ. Ce pericole sunt trecute cu vederea

Prinţesa Charlotte a fost botezată, duminică, 5 iulie, de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cu apă din râul Iordan.

Prințesa a fost îmbrăcată cu o copie făcută manual a rochiei de dantelă Honiton și satin alb pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria la botezul ei, în anul 1841. 

La ceremonia privată, au fost prezenți străbunicii prințesei, Regina, în vârstă de 89 de ani, și soțul său, prințul Philip, de 94 de ani, dar și bunicul patern, prințul Charles, și soția sa, Camilla.

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Fetița lui William și Kate a moștenit un titlu renumit în Anglia. Cine a fost „Prințesa de Cambridge” în urmă cu 180 de ani

Printre invitați au figurat și bunicii din partea mamei, Carole și Michael Middleton, precum și fratele și sora lui Kate, Pippa și James.

Prințul Harry, unchiul prințesei Charlotte, nu a fost prezent, pentru că se află într-o călătorie de trei luni în Africa.

Prințesa Diana a murit în Paris în anul 1997, la vârsta de 36 de ani, în urma unui accident de mașină. 

 

Cele mai citite

Rafael Nadal, victorie la revenirea în circuitul ATP! Spaniolul s-a calificat în turul secund la Barcelona

La revenirea în circuitul profesionist după mai bine de trei luni de absență, Rafael Nadal s-a calificat în turul secund al turneului ATP 500...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă