6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO: Andreea Esca, intervievată de soțul ei cu ocazia zilei ei de...

VIDEO: Andreea Esca, intervievată de soțul ei cu ocazia zilei ei de naștere. Ce detalii a dezvăluit vedeta TV

Andreea Esca și-a sărbătorit ziua de naștere la radio, unde a fost invitat și soțul ei, Alexandre Eram, cu care a făcut schimb de locuri. Astfel, pentru câteva minute soțul vedetei a fost cel care a pus întrebările, în timp ce prezentatoarea TV s-a văzut nevoită să răspundă la întrebări legate de viața ei sexuală, dar și de dorințele ei. 

Astfel, vedeta a fost intervievată pe 29 august, când a împlinit 43 de ani, de soțul ei, în cadrul emisiunii „La radio cu Andreea Esca“. 

Citește și: Andreea Esca a DEMISIONAT de la The One, după zece ani

O întrebare care i-a adus zâmbetul pe buze prezentatoare TV a fost dacă preferă să facă sex dimineața sau seara. Vedeta a răspuns că ”oricând este binevenit”. 

Totodată, Eram a provocat-o pe soția lui să spună de ce nu consumă alcool deloc. 

 „Nu beau alcool absolut deloc. Cred că oamenii care beau fie sunt timizi, fie nu reuşesc să se distreze suficient de bine, fie nu reuşesc să se simtă bine. Dar eu mă simt bine oricum, de ce să mai consum alcool? Să-i lăsăm pentru alţii“, a spus Esca râzând.

Citește și: Andreea Esca își face debutul în mediul online  

De asemenea, vedeta a declarat că rolul femeii pe lume este să chinuie bărbații, dar a subliniat că și lor le place. 

Prezentatoarea TV a mai dezvăluit că îi place cafeaua turcească, că se mândrește cu tot ce a făcut în viață până acum și dacă ar veni sfârșitul lumii mâine, ar da o petrecere la malul mării cu toți prietenii ei și ar muri ”liniștită” și ”mândră”. 

Sursă: Youtube/ Europa FM

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă