17.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Angelina Jolie, DEZVĂLUIRI despre noul film cu Brad Pitt: Este un...

VIDEO. Angelina Jolie, DEZVĂLUIRI despre noul film cu Brad Pitt: Este un film foarte personal

Celebra actriţă americană Angelina Jolie a spus că noul ei film, în care joacă alături de soţul ei, Brad Pitt, “By the Sea”, este foarte emoţional şi personal, chiar dacă cei doi soţi pe care îi interpretează are o poveste foarte diferită de a lor.

“Chiar dacă niciuna dintre problemele lor seamănă cu ale noastre, avem şi noi certurile noastre. Când el ridică vocea, mă afectează. Când eu plâng şi filmăm scene grele, nu putem fi soţ şi soţie. Nu putem merge la celălalt capăt al încăperii, astfel încât să ne consolăm reciproc. Trebuie să stăm la locurile noastre şi să ne facem treaba”, a spus Angelina Jolie, care a precizat că le-a fost greu să fie duri unul cu altul.

De asemenea, Brad Pitt a spus că nu poate descrie câtă satisfacţie i-a adus să lucreze la filmul “By the Sea” alături de partenera lui de viaţă.

Filmul “By the Sea” va avea premiera în 13 noiembrie, în Statele Unite ale Americii. Lungmetrajul prezintă povestea unei foste dansatoare şi a unui scriitor care călătoresc în Sudul Franţei, în speranţa de a-şi salva relaţia.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”, în anul 2004, dar şi-au recunoscut relaţia abia în anul 2005.

Angelina Jolie, în vârstă de 40 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 51 de ani, s-au căsătorit în 23 august 2014, într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei, Chateau Miraval, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

La eveniment, le-au fost alături copiii lor biologici – Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008, şi cei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam.

În luna aprilie, când Angelina Jolie a suferit o intervenție chirurgicală pentru extirparea ovarelor și a trompelor uterine, astfel încât să reducă riscul de apariţie a cancerului, Brad Pitt a vrut să renunțe la filmarea peliculei „The Big Short” din New Orleans, ca să aibă grijă de ea.

Cele mai citite

Florian Coldea, de la apartamentul de la etajul 7 din Sectorul 3, la vila din Pipera

Punerea sub control judiciar a fostului prim adjunct al SRI, Florian Coldea, a scos în evidența și faptul că acesta locuiește într-o vilă...

Shell Team Aviation, înșelăciunea continuă, reacții în lanț!

Investigația jurnalistică demarată de Ziarul Puterea,  intitulată ”Scandal în industria aviatică: Shell Team Aviation acuzată de înșelăciune și evaziune fiscală”(https://www.puterea.ro/scandal-in-industria-aviatica-shell-team-aviation-acuzata-de-inselaciune-si-evaziune-fiscala/), publicată la data...

A omorât sau nu, cu mașina, baronul Horia Teodorescu un om la Măcin-Tulcea

Baronul PSD Horia Teodorescu candidează pentru al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, dar nici până astăzi nu a clarificat evenimentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă