12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Delia, enervată de comentariile privind piesa „Da, mamă”. Ce replică a...

VIDEO. Delia, enervată de comentariile privind piesa „Da, mamă”. Ce replică a dat

Cântăreața Delia a atras numeroase critici cu ultima ei piesă, „Da, mamă”, despre care mai multe voci spun că încurajează consumul de alcool. Artista a contracarat comentariile, marţi, pe pagina ei de Facebook.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea mesajul postat de Delia pe Facebook şi imagini recente cu artista.

“Suntem ipocriţi, efectiv. Există şi au existat melodii până la <<Da, mama>>, în folclor. <<Bun îi vinul ghiurghiuliu>>, <<Ia mai toarnă-un păhărel>>. Sunt 7 mii de piese despre alcool: pălincă, ţuică şi tot ce vrei tu. Nu s-a autosesizat nimeni”, a scris Delia.

Citește ​și: FOTO. Cum îi urează Delia „la mulţi ani” soţului ei, pe Internet

Mesajul artistei a atras peste 7.000 de aprecieri şi numeroase comentarii ale taberelor pro şi contra versurilor melodiei “Da, mamă”.

„Nu-i lua în seamă.. că numai să critice știu toți.. melodia e superbă la fel și tu!!!”, „Delia, piesa e una foarte reușită și nu ai de ce să iei în seamă toate criticile răutăcioase care nu își au rostul!” şi „Delia tu ești cea mai tare și <<Da, mamă>> este cu siguranță HITUL VERII . Nu pune la suflet răutăţile altora”, au scris oamenii din tabăra pro.

Pe de altă parte, cei din tabăra contra au continuat să o contrazică pe Delia. „Nu este ipocrizie, este nițică decenţă în promovarea unor chestii. În felul ăsta orice puștoaică de 11-12 ani care se ceartă cu iubitul va considera că nu e mare lucru dacă se îmbată pentru a uita” şi „Copilele de 12-15 ani nu ascultă folclor, ci ascultă artiști că ține, Ruby, Andreea Bănică etc… eu cred că piesa într-adevăr este <<proastă>>, iar copilele din ziua de azi se lasă ușor influențate de ce văd, aud… nu este un mesaj adecvat!”, au scris oamenii.

Până acum, pe reţeaua de socializare au circulat mai multe ironii în privinţa piesei „Da, mamă”, între care se numără şi mesajul omului de afaceri Codin Maticiuc: „După succesul imens al piesei <<Da, mamă>>, dar şi după nişte discuţii aprinse acasă, Delia revine în forţă cu melodia <<Nu da, tată>>”.

Delia, în vârstă de 33 de ani, a lansat piesa „Da, mamă” în 29 iunie. Melodia este compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Claudiu Ursache şi Alex Cotoi, coproducţie Cat Music şi Global Records. 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă