16 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Michelle Obama, într-o ipostază inedită. Cum îi încurajează pe americani să...

VIDEO. Michelle Obama, într-o ipostază inedită. Cum îi încurajează pe americani să facă mişcare

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a postat pe Internet o înregistrare video, în care apare în timp ce îşi face antrenamentul fizic, într-o sală de forţă. Videoclipul face parte dintr-o campanie prin care îi încurajează pe americani să adopte un stil de viaţă sănătos.

În filmarea pe care a postat-o pe Internet, Prima Doamnă apare alături de antrenorul ei, Cornell McClellan, şi efectuează cinci exerciţii fizice, cu coarda, cu mingea medicinală și lovind sacul de box.

Campania “Let’s Move” a fost lansată de Michelle Obama în anul 2010 și are ca scop soluționarea obezității infantile din Statele Unite.

Citeşte şi: VIDEO. Beyonce dezvăluie metoda de a se menține în formă

În cadrul campaniei, Prima Doamnă a apărut la numeroase show-uri de televiziune sau evenimente, unde a promovat sportul, sau a postat pe Internet videoclipuri în care apare făcând sport sau recomandând consumul de alimente sănătoase.

Înregistrarea video reprezintă răspunsul Primei Doamne la provocarea pe care a lansat-o soţul ei, Barack Obama, după ce acesta a postat un video în care vorbeşte despre cele cinci moduri în care încearcă se se menţină activ, cu ocazia împlinirii a cinci ani de la lansarea campaniei “Let’s Move”.

Citeşte şi: VIDEO. Cum se menţine în formă cel mai puternic om al lumii

 

Cele mai citite

Alina Gorghiu salută că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, din dosarul privind accidentul din localitatea 2 Mai, va fi transferată

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a salutat faptul că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, care avea în soluţionare la Judecătoria Mangalia dosarul privind accidentul din localitatea...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă