10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Motiv de bucurie pentru fanii cântăreţei Anda Adam. Artista a lansat...

VIDEO. Motiv de bucurie pentru fanii cântăreţei Anda Adam. Artista a lansat un single

Cântăreaţa Anda Adam, însărcinată în şapte luni, a lansat, miercuri, un single în limba engleză, “Save Me Tonight”, pentru care a filmat şi un videoclip. Artista interpretează refrenul melodiei în limba arabă.

“Gata!!! Noul single în limba engleză e gata pentru voi. Rupem boxele, daaa?”, a scris Anda Adam pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Ce nume a ales Anda Adam pentru copilul ei

Anunţul artistei a atras mai multe comentarii apreciative ale fanilor, între care: “La fel de minunat ca tine!”, “Bravo, aşteptarea a meritat”, “Super piesă” şi “Felicitări! Mult success cu el”.

Piesa muzicală “Save Me Tonight” a fost produsă în studiourile Fly Records, iar videoclipul a fost regizat de Anthony Icuagu.

Interpreta Anda Adam s-a căsătorit, în luna iunie, cu omul de afaceri Sorin Andrei. Între vedetele care au fost invitate la nunta lor se numără  Ruby, Pepe, Andra şi Cătălin Măruţă.

 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...
Ultima oră
Pe aceeași temă