12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Sam Smith, despre melodia din Spectre: Este îngrozitor să o cânt

VIDEO. Sam Smith, despre melodia din Spectre: Este îngrozitor să o cânt

Interpretul şi compozitorul britanic Sam Smith a declarat că îi este greu să cânte melodia tematică din noul film cu James Bond, „Spectre”, pentru că trebuie să atingă note foarte înalte, potrivit contactmusic.com.

„Este atât de înaltă. Am cântat-o o singură dată, demo, în studio, iar ei au folosit acea înregistrare. Este îngrozitor să o cânţi. Îngrozitor ”, a spus artistul despre melodia „Writing’s On The Wall”.

Citește și: VIDEO + FOTO. Bond, James Bond, a început o nouă misiune. Ce a declarat Daniel Craig la premiera filmului Spectre

De asemenea, Sam Smith a spus că a trebuit să îşi modifice stilul pentru a compune melodia. „Sunt un compozitor destul de vulnerabil şi emotiv, iar James Bond este un personaj destul de puternic”, a spus el.

Smith, în vârstă de 23 de ani, este primul solist britanic din ultimii 50 de ani, care interpretează cântecul tematic al unui film cu James Bond – britanicul Tom Jones a cântat melodia pentru „Thunderball” în anul 1965.

Citeşte şi: Actrița Judi Dench, înjurată de un taximetrist. Răspunsul ei, ca din filmele cu James Bond

Ultima melodie tematică pentru un film cu James Bond, „Skyfall”, interpretată de Adele, a câştigat Premiul Academiei şi Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original, premiul Brit pentru melodia britanică a anului şi premiul Grammy pentru cel mai bun cântec scris pentru Visual Media.

Cel de-al 25-lea film cu James Bond, “Spectre”, a avut premiera în Londra duminică.  

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă