15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Marian Vanghelie: Bă, ÎL ARESTĂM pe Ghiţă! F...vă ... în gură...

VIDEO. Marian Vanghelie: Bă, ÎL ARESTĂM pe Ghiţă! F…vă … în gură cu GHIŢĂ și cu PONTA al vostru!

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a agresat o echipă de paparazzi, convins că este urmărit, de fapt, de jurnaliștii de la RTV trimiși de Sebastian Ghiță, la ordinele lui Victor Ponta. 

Paparazzi WOWBiz l-au surprins pe Marian Vanghelie în timp ce se afla la un restaurant de lux, împreună cu iubita sa, Oana Niculescu Mizil, şi cu soţii Mircea și Mihaela Geoană.

La ieșirea din restaurant, un paznic l-a informat pe primarul sectorului 5 că a fost filmat de paparazii, ceea ce l-a enervat foarte tare pe Marian Vanghelie. Acesta s-a urcat rapid în mașină și a pornit pe urmele lor, iar la o intersecție i-a ordonat șoferului să blocheze ziariştii.

”De ce ne urmăriți, mă? Băă, îl arestam pe Ghiță!!!, Bă, f…ti m..tii m..ii!! Îl arestam pe Ghiță, mă! Fu..vă m..ții-n gură cu Ghiță și cu Ponta al vostru! Băă, stii ce să.. 'm…îți rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ți spun: ca am șapte mașini pe voi acum, am trimis! Dacă vă mai prind o dată, vă bag în spital!”, le-a spus primarul Marian Vanghelie paparazzilor.

Din declarațiile edilului reiese că Marian Vanghelie era convins ca în spatele unui banal material de paparazzi se afla o conspirație politică coordonată de Sebastian Ghiță și Victor Ponta. 

Primarul sectorului 5 a început să lovească cu pumnii și cu picioarele mașina paparazzilor, încercând să deschidă ușile și să lovească jurnaliștii. Cei doi au reușit totuși să plece cu mașina din intersecție și să scape de Marian Vanghelie.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/2e93f2e7ea768ad3b27d45844be123dc/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă