12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Adam Levine câştigă, pentru al treilea an consecutiv, show-ul Vocea SUA

VIDEO. Adam Levine câştigă, pentru al treilea an consecutiv, show-ul Vocea SUA

Solistul trupei „Maroon 5”, Adam Levine, a câştigat concursul „Vocea Statelor Unite ale Americii” pentru a treia oară consecutiv, după ce l-a pregătit pe Jordan Smith, scrie contactmusic.com.

Astfel, Smith a câştigat în faţa rivalilor săi, Emily Ann Roberts şi Barrett Baber, pregătiţi de Blake Shelton, singurul antrenor, în afară de Adam Levine, care face parte din emisiune încă de la premiera ei, din anul 2011.

„Este minunat că Jordan a câştigat Vocea, iar eu îl pot şicana pe Blake pentru următoarele şase luni. Mă voi lăuda cu victoria mea”, a declarat Adam Levine pentru ET.com.

De asemenea, artistul şi-a felicitat concurentul pe Twitter. „Wow! Felicitări lui Jordan Smith pentru câştigarea celui de-al nouălea sezon”, a scris el.

În finală, Jordan Smith a interpretat melodia „Without You”, în duet cu fostul antrenor „Vocea SUA”, Usher.

Totodată, antrenorul Pharrel Williams şi Missy Elliott au cântat împreună melodia lor, „WTF(Where They From)”.

Tot astfel, trupa „The Weeknd” a interpretat hituri precum „The Hills”, „Earned It” şi „Can`t Feel My Face”, iar Justin Bieber a încheiat spectacolul cu un remix al melodiei „Sorry”.

În următorul sezon al emisiunii, Adam Levin şi Blake îşi vor păstra locurile pe scaunele antrenorilor, dar Gwen Stefani va fi înlocuită de Christina Aguilera, care a mai fost antrenor.

Blake, care s-a îndrăgostit de colega lui în timpul acestei ediţii, a confirmat că ea nu se va întoarce în următorul sezon. „Nu vreau ca Gwen să nu mai fie în emisiune. De ce nu putem avea un al cincilea antrenor?”, a declarat el pentru Extra. 

Cele mai citite

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...
Ultima oră
Pe aceeași temă