15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuÎnregistrare compromițătoare pentru actorul Charlie Sheen

Înregistrare compromițătoare pentru actorul Charlie Sheen

O înregistrare compromiţătoare pentru Charlie Sheen ar fi fost obţinută, săptămâna trecută, de Radar Online. 

În clipul video, actorul i-ar face sex oral unui bărbat şi ar fuma crack, scrie tabloidul Daily Mail.

Înregistrarea ar fi fost făcută în anul 2011, când actorul a fost diagnosticat cu HIV, iar Charlie Sheen ar fi plătit milioane de dolari pentru ca acesta să nu ajungă la presă.

Totuşi, încă nu se ştie dacă filmarea ar fi fost făcută înainte sau după ce actorul a fost diagnosticat cu HIV.  

Citeşte şi: Charlie Sheen, dezvăluire ŞOCANTĂ: Actorul are HIV

Clipul, care ar dura 30 de secunde, a fost în centrul unui proces de 20 de milioane de dolari, dar Charlie Sheen a făcut un aranjament cu cel din imagini, plătindu-i mai multe milioane de dolari pentru a nu se ajunge în instanţă.

Bărbatul din clip susţine că Charlie Sheen i-a spus înainte de a avea raporturi sexuale că “nu suferă de nicio boală venerică”, dar că după aceea a fost diagnosticat cu herpes genital.

“Charlie a cumpărat clipul şi a făcut aranjamentul pentru că el şi cei din tabăra sa credeau că viaţa sa va fi distrusă dacă imaginile ar ieşi la iveală”, a declarat o sursă pentru Radar.

Actorul Charlie Sheen a anunţat marţea trecută că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani, în urma unui control medical pe care l-a solicitat după ce a petrecut “două sau trei nopţi consecutive cu dureri de cap foarte puternice, cu migrene îngrozitoare şi o transpiraţie abundentă”.

“Credeam că am o tumoare pe creier. Credeam că voi muri”, a mărturisit Charlie Sheen în emisiunea “Tonight show”.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă