15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuZvon la Hollywood: Robert Downey Jr. va juca rolul Leonardo da Vinci...

Zvon la Hollywood: Robert Downey Jr. va juca rolul Leonardo da Vinci în filmul “Assassin’s Creed”

Actorul Robert Downey Jr. l-ar putea interpreta pe Leonardo da Vinci în filmul "Assassin's Creed" – o adaptare cinematografică a francizei de jocuri video cu acelaşi titlu -, potrivit unor zvonuri apărute în presa internaţională, informează Mediafax.

Informaţia a fost publicată iniţial pe Moviepilot, dar a fost ştearsă, iar subiectul este discutat, în prezent, pe site-ul Reddit.

Actorul Michael Fassbender rămâne în continuare protagonistul filmului. Acesta a anunţat anterior că, deşi echipa se uită la jocuri pentru a găsi inspiraţie, ei sunt dornici să amestece şi să introducă intrigi noi. De asemenea, Justin Kurzel este, probabil, în continuare implicat în proiect în calitate de regizor.

Filmul "Assassin's Creed", o adaptare cinematografică a francizei de jocuri video cu acelaşi titlu, este programat să fie lansat pe 22 mai 2016.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", în 1992, şi pentru cel secundar din "Furtună tropicală" în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Născuţi asasini", "The Outsider", "Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte bună şi noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele două pelicule din seria "Sherlock Holmes" şi filmul SF "Răzbunătorii/ The Avengers".

Actorul Robert Downey Jr. ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Cele mai citite

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă