12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Game of Thrones: Cine sunt adevăraţii părinţi ai lui Jon Snow?

FOTO. Game of Thrones: Cine sunt adevăraţii părinţi ai lui Jon Snow?

HBO a dezvăluit, în cele din urmă, adevărata origine a lui Jon Snow, punân capăt astfel numeroaselor comentarii făcute de fani şi confirmându-le teoria, scrie The Mirror.

Fanii cărţilor Game of Throne vor fi încele din urmă uşuraţi să vadă că presupunea lor R+L=J este corectă. În ultimul episod din sezonul 6, naşterea lui Jon Snow a fost arătată într-o viziune de-a lui Brian Stark, care l-a urmărit pe tatăl său încercând să-şi salveze sora Lyanna. Atunci, am descoperit cu toţii că Jon este fiul Lyannei şi a lui Rhaegar Targaryen şi nu era bastardul lui Ned Stark, aşa cum s-a crezut până acum.

Aşadar, Daenerys este de fapt mătuşa lui Jon. HBO a dat publicităţii un infografic puţin confuz, care ar trebui, în mod ironic, să clarifice orice întrebare am avea asupra originii fiecărui personaj.

Citeşte şi  VIDEO. Eroarea din ultimul episod din Game of Thrones

Iar pentru cei care poate au uitat, vă reamintim că Rhaegar era fratele lui Daenerys, fiul cel mai mare al Regelui Nebun, King Aerys. El s-a îndrăgostit de Lyanna Stark şi a răpit-o pentru că urma să se căsătorească cu Robert Baratheon (soţul lui Cersei din primul sezon).

Robert a declanşat un război pentru a o recupera pe Lyanna, în urma căruia regele Aerys a murit, iar Baratheon a încercat să-i ucidă toţi moştenitorii. Daenerys şi fratele ei Viserys au scăpat.

Cu ultima suflare, Lyanna şi-a implorat fratele să nu spună nimănui cine este tatăl fiului ei, pentru că ştia că Robert l-ar fi ucis dacă ar fi aflat că el este moştenitorul Tronului de Fier.

Citeşte şi  FOTO. Sezonul 6 din Game of Thrones s-a terminat. Află ce se poate întâmpla mai departe

Foto: HBO

 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă