15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. O altfel de nuntă. Cum au ales doi tineri turci să...

FOTO+VIDEO. O altfel de nuntă. Cum au ales doi tineri turci să celebreze cel mai important moment din viață

Un cuplu din Turcia și-a sărbătorit nunta alături de 4.000 de refugiați sirieni. În loc să petreacă, conform tradiției, alături de familiile lor, cei doi tineri au ales să hrănească 4.000 de refugiați sirieni, conform i100.independent.co.uk.

Conform tradiției turce, nunta trebuie să dureze de marți până joi, în ultima zi urmând să aibă loc un banchet. Totuși, Fethullah Üzümcüoğlu și Esra Polat au ales, în locul banchetului, să ofere mâncare refugiaților din țara vecină.

Tatăl mirelui a fost cel care a venit cu ideea. Bărbatul a fost voluntar, în ultimii ani, pentru o organizație turcă și a distribuit hrană refugiaților sirieni.

”M-am gândit că o masă delicioasă alături de familie și prieteni nu este necesară, stiint că sunt atâția oameni lângă noi care au nevoie de mâncare. Sunt foarte fericit că fiul meu a acceptat ideea și a început o nouă călătorie din viață lui printr-un gest atât de generos”, a spus tatăl mirelui. 

Deși la început s-a declarat șocată de simpla idee că nunta ei se va desfășura în alt mod decât s-ar fi așteptat, mireasa a admis că evenimentul i-a adus o satisfacție aparte.

”Când mi-s spus Fethullah ce idee are am fost șocată, însă, pe parcurs, ideea mi-a stârnit interesul. A fost o experiență minunată. Mă bucur că am avut ocazia să împarțim masa noastră de nuntă cu oamenii care au o reală nevoie”, a spus Esra Polat.

Mirele a spus, la rândul lui, că a fost cel mai frumos și cel mai fericit moment din viață lui.

”€œSă vezi fericirea din ochii refugiaților sirieni este pur și simplu ceva neprețuit. Ne-am început călătoria înspre fericire făcând alți oameni fericiți, iar asta este o senzație minunată”, a declarat Fethullah Üzümcüoğlu.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă