15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialINCREDIBIL: Care sunt cele mai scumpe lucruri din lume şi cât valorează?

INCREDIBIL: Care sunt cele mai scumpe lucruri din lume şi cât valorează?

Dacă aţi câştiga mâine la loterie, ce aţi face cu banii câştigaţi? I-aţi investi sau aţi merge într-o vacanţă luxoasă? V-aţi cumpăra o maşină scumpă, bijuterii, haine şi alte accesorii?

Poate nu v-aţi gândit niciodată, dar, există persoane care cheltuiesc imense sume de bani doar pentru avea cele mai scumpe lucruri din lume, obiecte unicat. Oricât de greu de crezut ar părea, iată o listă cu cele mai scumpe obiecte pe care oamenii ar fi dispuşi să le plătească.

Setul de şah Charles Hollander estimat la un preţ de 600.000 dolari este alcătuit din 320 de carate de diamante albe şi negre.

Când ne gândim la un burger, primul lucru care ne vine în minte este mâncarea fast food, accesibilă tuturor. Cum ar fi însă să plătiţi aproape 300 de dolari pentru un hamburger? Sună incredibil, însă el chiar există la Serendipity în New York City şi este vândut alături de un scobitor încrustat cu diamante.

Ferrari 250 GTO din 1962 a devenit cea mai scumpă maşină; a fost vândută unui colecţionar privat în Marea Britanie pentru fabuloasa sumă de 35 de milioane de dolari.

Trabucul Gurkha Black Dragon este originar din Honduras şi este livrat într-un cufăr din os de cămilă. Există doar 5 astfel de cufere produse. Preţul unuia se ridică la 1150 de dolari.

O şampanie frantuzească veche de mai bine de 100 de ani ajunge la preţul de 25.000 de dolari.

Cea mai scumpă casă din lume se află în Mumbai, India. Se numeşte Casa Antillia şi valorează 2 miliarde de dolari. Are 600 de angajaţi full time.

Cea mai scumpă fotografie este celebra Rhein II a lui Andreas Gursky ; valorează suma incredibilă de 4 milioane de dolari.

Cea mai scumpă operă de artă este sculptura “Om, mergând” estimată la 100 milioane de dolari, depăşindu-l astfel pe “Băiatul cu pipă” al lui Pablo Picasso.

Cel mai scump iaht valorează incredibila suma de 4,8 miliarde de dolari. Este realizat din peste 100.000 de kg de aur şi are integrate chiar şi mici fragmente de meteoriţi!!! 

Cele mai citite

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă