5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUn artist folosește vopseaua pentru a deghiza mâncarea în alte produse

Un artist folosește vopseaua pentru a deghiza mâncarea în alte produse

 Imaginează-ți că muști dintr-o vânată și simți gustul unui ou crud, simțind cu ți se sparge coaja acestuia printre dinți.

 Talentata artistă japoneză Hikaru Cho a reușit să transforme niște ingrediente într-o experiență mai mult decât bizară care se bazează practic pe un fel de neînțelegere din perspectiva unor idei privind anumite ingrediente pe care le consumăm. Acesta pictează diverse produse într-un fel în care iau altă formă și crezi că de fapt mănânci altceva. Nu este foarte interesant?

 Ideea și munca pe care a depus-o Cho am putea spune că este una jucăușă, însă realizată foarte bine și într-un mod foarte realist. Artista lucrează cu vopsea acrilică ce reușește să transforme aceste produse în altceva, într-un mod foarte convingător.

 Ceea ce a realizat face lucrurile să fie foarte amuzante; Cho a tăiat interiorul fructelor pentru a reuși să introducă altceva înăuntru (după cum poți observa în imagini).

 Având în vedere cât de talentată este, parcă îți vine greu să crezi că această artistă are numai 19 ani! A fost admisă la Universitatea de Artă Murashino în 2012 și deja a reușit să muncească pentru mai multe brand-uri japoneze. Această nu este prima dată când munca sa a devenit virală; ea a mai realizat și artă corporală care a fost la rândul ei foarte apreciată. Și ceea ce îți prezentăm în acest articol, dar și ale realizări ale artistei merită cu siguranță explorate.

 Stilul de artă hiper-realistic  a ajuns să fie foarte faimos în ultimii ani și tocmai de aceea toți mai mulți artiști îl adoptă și vin cu idei care mai de care mai trăznite, așa cum a făcut și această artistă Cho Hikaru. 

 Sursă foto: www.boredpanda.com 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă