6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO VIRAL: Un reporter pune la punct un tânăr cu o banană...

VIDEO VIRAL: Un reporter pune la punct un tânăr cu o banană gonfllabilă, în timpul unui live

Un reporter italian a pus la punct un tânăr cu o banană gonflabilă, care a apărut în cadru în mod repetat, în timpul unei transmisiuni în direct. 

Filmarea a fost postată pe pagina de Facebook a publicaţiei The Independent şi a strâns, în patru zile, peste 900.000 de vizualizări și 10.000 de aprecieri, fiind distribuit de aproximativ 7.000 de persoane.

Bărbatul, care avea cu el o banană gonflabilă, se afla în trecere prin zona din care transmitea reporterul. Din filmare se vede cum, la început, el este indecis dacă să îi strice sau nu transmisiunea, însă după câteva secunde, bărbatul se apropie de jurnalist şi încearcă să îi distragă atenţia. Cu toate acestea, reporterul îşi continuă transmisiunea, în timp ce îi dă bărbatului câteva ghionturi, însă fără efect. După o perioadă, jurnalistul se enervează, îi ia bărbatului banana gonflabilă din mână şi începe să îl bată cu ea. După ce bărbatul dispare din cadru, jurnalistul se întoarce, liniştit, în faţa camerei şi îşi încheie transmisiunea.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Italian reporter loses it with banana wielding troll

When you just can’t take any more inflatable banana in the face

Posted by The Independent on 6 Februarie 2016

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă