14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialReţetă simplă: Peşte la cuptor picant, cu brânză şi smântână

Reţetă simplă: Peşte la cuptor picant, cu brânză şi smântână

Peştele la cuptor picant, cu avocado, brânză şi smântână este delicios şi se pregăteşte în aproximativ 30 de minute, după reţeta sugerată de allrecipes.com.

Ingrediente

  • 680 g de file cod
  • 200 g de salsa
  • 200 g de brânză rasă
  • 100 g de fulgi de porumb striviţi
  • un avocado feliat
  • 50 g de smântână

Mod de pregătire

Se preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius şi se unge cu unt sau ulei o tavă de 20 x 30 cm.

Se clăteşte carnea de peşte cu apă rece, după care se usucă cu prosoape de hârtie.

Apoi, se aşază bucăţile de file în tava regătită, după care se toarnă salsa şi deasupra. Se adaugă brânza rasă şi fulgii de porumb.

Se dă la cuptor, pentru aproximativ 15 minute.

Se serveşte acoperit cu smântână şi felii de avocado. 

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă