10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialTocană secuiană de pui | Rețeta de Weekend

Tocană secuiană de pui | Rețeta de Weekend

Ingrediente

– brânză de burduf

– roșii

– tarhon

– carne de pui

Mod de preparare

Faci un sos de roșii dulceag, cu tarhon în el. Pui puiul la perpelit în tigaie, cu condimente, apoi adaugi sosul peste el, ca să îți iasă o tocană.

Pui tocana într-un vas termorezistent și adaugi deasupra o felie groasă de brânză de burduf. Apoi o bagi la cuptor și o gratinezi. Brânza se rumenește și se topește peste tocană, iar când o scoți de la cuptor o servești caldă, cu mămăliguță și ardei iute.

Cele mai citite

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă