15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăGDPR5 mituri despre implantul de păr. Află adevărul despre cum se poate...

5 mituri despre implantul de păr. Află adevărul despre cum se poate remedia căderea părului!

Căderea excesivă a părului este o problemă actuală ce afectează, încă din tinereţe, un număr îngrijorător de persoane, preponderent bărbaţi. Netratată la timp, aceasta favorizează instaurarea alopeciei, pentru care soluţia principală este implantul de păr.

Implantul de păr este cea mai eficientă metodă de a trata alopecia şi a redobândi o podoabă capilară bogată. Odată cu descoperirea acestei metode avansate de tratament au apărut însă şi o serie de mituri bazate pe dezinformare.

Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician la clinica Efigia, susţine că riscurile efectuării unui implant de păr sunt minime, iar noile tehnici de implantare permit recăpătarea părului pierdut cu un minim de disconfort: fără o intervenţie dureroasă, fără cicatrici vizibile, fără un aspect final nenatural, garantând o satisfacţie mărită a pacienţilor.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt cele mai vehiculate mituri despre implantul de păr pe care dr. Dan Mihail Stana le combate cu argumente medicale.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă