11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCele mai periculoase oraşe din lume

Cele mai periculoase oraşe din lume

Această lume este plină de lucruri interesante şi demne de vizitat. Dacă eşti o persoană căreia îi place să călătorească cu siguranţă există multe obiective pe lista ta. Însă, sunt anumite locuri care atrag prin atmosfera tensionată şi încărcată şi nu ar fi indicat să calci pe acolo.

1. Ciudad Juarez, Mexic

Mexic este cunoscut ca fiind ţara în care există o rată crescută de trafic de droguri. Dacă ar exista o capitală pentru traficul de droguri, atunci aceasta ar fi Ciudad Juarez. Infractorii sunt destul de violenţi şi fac în mare parte ceea ce vor. Din păcate, poliţia este coruptă, aşadar evită Ciudad Juarez şi taie-l de pe lista obiectivelor de vizitat.

2. Caracas, Venezuela

Caracas este capitala Venezuelei şi este paradisul traficanţilor de droguri. Doar 8 din 100 de crime sunt pedepsite în această capitală. Situată între Statele Unite şi Columbia, violenţa stradală şi traficul de droguri sunt la ordinea zilei. O altă problemă gravă este rata mare de răpiri.

3. Nairobi, Kenya

Continentul african a fost martorul multor violenţe şi războaie. Kenya, deşi este o ţară frumoasă care ar avea multe de oferit, poate fi periculoasă pentru turiştii care nu îşi păstrează itinerariul. Nairobi este considerat ca fiind extrem de periculos pentru femei, şi nimeni nu ar trebui să se plimbe prin oraş pe timpul nopţii.

4. Chihuahua, Mexic

Din nou în capul listei, Mexic mai are un oraş care nu este indicat pentru turişti. Pentru cei care trăiesc în Chihuahua, violenţele stradale, împuşcăturile nu mai sunt o noutate. Un alt factor care face acest oraş periculos, este traficul de droguri şi poziţia oraşului care are rută directă către Statele Unite.

5. Maceio, Brazilia

Acest oraş a fost binecuvântat cu plaje nisipoase şi vreme excelentă, Maceio ar putea fi cu uşurinţă o atracţie irezistibilă pentru turişti. Dar există o rată crescută a violenţei datorită traficului de cocaină.

Cele mai citite

Inundațiile din Brazilia au făcut 143 de morți. Guvernul anunță cheltuieli de urgență

Bilanțul victimelor ploilor abundente din statul brazilian Rio Grande do Sul a crescut la 143 de morți, a anunțat duminică organul guvernamental local de...

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

Bursa de la Bucureşti a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a crescut cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă