20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecial10 idei geniale de activități pe care să le faci la prima...

10 idei geniale de activități pe care să le faci la prima întâlnire

Prima întâlnire este mereu una încărcată de emoție, indiferent de modul în care v-ați cunoscut: în club, într-un bar, la un concert, pe stradă, în mijloacele de transport în comun, la muncă, pe Internet sau prin intermediul unor prieteni comuni.

Tocmai de aceea, pentru că știm că vrei ca prima întâlnire să iasă perfect, îți oferim 10 idei geniale de activități pe care le poți face și locuri în care poți merge cu partenerul, pentru că acesta să rămână impresionat de ceea ce ai plănuit!

Mergeți la bowling

Poate că pare ciudat, dar crede-ne pe cuvânt, este o idee care va dezinhiba atmosfera foarte rapid, mai ales dacă amândoi jucați pentru prima dată bowling.

O drumeție în pădure

Dacă amândoi sunteți genul căruia îi place să meargă la munte, o ieșire în natură este locul ideal pentru prima întâlnire. În cazul în care ești mai experimentat, vei putea să îi arăți partenerului sau partenerei că se poate baza pe tine pentru a fi mereu în siguranță.

Mergeți la grădina zoologică sau la delfinariu

În funcție de orașul în care stai, poți alege să merg la grădina zoologică, grădina botanică sau chiar la un delfinariu. Partenerul tău va rămâne plăcut surprins de ceea ce ai pregătit pentru această ocazie specială.

Teatrul, o variantă care nu dă greș niciodată

Câteodată este bine să rămânem la variantele clasice, iar teatrul este o alternativă cu care vei merge la sigur.

Mergeți la golf sau mini-golf

O variantă care este destul de greu realizabilă la noi în țară, având în vedere numărul redus de terenuri de golf. Tocmai de aceea poți încerca varianta mini-golf, care este mult mai accesibilă și la fel de plăcută.

Vizitați o galerie de artă

Dacă știi că partenerul tău apreciază arta, uită-te pe Internet la programul unei galerii de artă și mergeți să vedeți diverse opere. Subiectele de discuție vor fi nenumărate și veți avea ocazia să vă cunoașteți mai bine.

Mergeți la un concert

 În situația în care nu v-ați cunoscut la un concert, această variantă ar fi perfectă penru a seta o atmosferă plăcută pentru prima întâlnire.

Gândiți-vă că sunteți turiști în propriul oraș

O idee genială care va aduce plimbări pe bulevardele principale ale orașului în care locuiți și astfel veți avea amândoi ocazia să vă cunoașteți mai bine orașul, mai ales privit din perspectiva partenerului.

Mergeți la patinoar 

 O ieșire la patinoar este ideală pentru o primă întâlnire ce are loc iarna. Romantic, distractiv și foarte relaxant.

Încercați o bucătărie străină

 Mergeți la un restaurant cât mai exotic, pentru a încerca mâncăruri pe care niciunul dintre voi nu le-a mai încercat până acum.

 Sursa: AskMen.com

Cele mai citite

Specialiștii Muzeului Național de Artă al României se alătură grevei din Cultură

Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, afiliat  federației sindicale CulturMedia și confederației Cartel ALFA,  se solidarizează  cu  toți ceilalți colegi ai sindicatelor...

Specialiștii Muzeului Național de Artă al României se alătură grevei din Cultură

Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, afiliat  federației sindicale CulturMedia și confederației Cartel ALFA,  se solidarizează  cu  toți ceilalți colegi ai sindicatelor...

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, vine în România

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, în perioada 13-14 mai 2024.  Luni, 13 mai,...
Ultima oră
Pe aceeași temă