14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecial6 semne care îți indică faptul că trebuia să te naști în...

6 semne care îți indică faptul că trebuia să te naști în altă eră

Fiecare dintre noi are perioadele sale de nostalgie și de cele mai multe ori ne gândim că viața înainte era mult mai simplă, mult mai puțin stresantă și că lumea se bucura mai mult de lucrurile mici, pe care acum nici nu le mai observăm și considerăm că ni se cuvin.

Cu toții ne gândim la viața oamenilor din antichitate sau modul în care trăiau oamenii în perioada Renașterii, dar cum ne dăm seama dacă ne-ar fi plăcut în mod real să trăim în acele vremuri? De cele mai multe ori este doar o impresie pe care o avem noi despre o altă eră, una pe care am cunoscut-o doar din cărți și ne-a atras prin diversele ei povești sau personalități care au schimbat istoria lumii.

Pentru că vrem să vă dați seama dacă trebuia să vă nașteți în altă eră sau nu, avem 6 semne care vă vor indica dacă epoca actuală este cea în care vă doriți să trăiți sau trebuia să fiți colegi de liceu cu Caesar, Da Vinci sau Albert Einstein.

1. Visele voastre sunt în alb-negru

Dacă de fiecare dată când visați, nu puteți distinge culorile și toate imaginile sunt parcă rupte din filmele alb-negru, s-ar putea ca perioadă în care v-ați născut să nu fie și cea în care v-ar fi plăcut cel mai mult să trăiți.

2. Întotdeauna preferați să primiți o scrisoare, în dauna unui telefon, mesaj sau e-mail

Acesta este un semn clar că sunteți o persoană nostalgică, care duce dorul vremurilor de odinioară, în care relațiile dintre oameni erau mult mai strânse, deși nu erau atât de bine interconectați între ei.

3. Preferi metodele tradiționale, în dauna tehnologiei

Dacă sunteți deranjați de era tehnologiei, era în care oamenii stau la masă împreună, dar cu ochii în telefon, s-ar putea ca secolul trecut să fie unul mult mai plăcut pentru stilul de viață pe care vi-l doriți.

4. Preferați să nu urmăriți toate trendurile

Moda în materie de case, îmbrăcăminte și diverse electrocasnice nu vă reprezintă? Atunci cu siguranță trebuia să trăiți într-o perioadă în care televizorul era cea mai high-tech piesă din întreaga lume.

5. Preferați conversațiile cu persoanele in vârsta și mai puțin cu cei de vârsta dumneavoastră

Acesta este un semn clar că sunteți o persoană nostalgică, dacă vă încântă mai mult poveștile spuse de bătrâni decât cele auzite de la prieteni sau colegii de muncă.

6. Sunteți nostalgici după un trecut pe care nu l-ați trăit

Urmăriți seriale istorice? Citiți povești din epoci demult apuse? Atunci cu siguranță trebuia să vă nașteți într-o eră în care informațiile circulau din gură în gură și poveștile aveau cu totul alt farmec.

Cele mai citite

Festivalul Filmului Românesc în Israel, ediția 2024

În urma succesului de care s-au bucurat proiecțiile de film românesc în Israel și la cererea publicului larg, Institutul Cultural Român de la Tel...

Asociaţia Energia Inteligentă: Furtuna geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice

O furtună geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice sau chiar pentru comunităţile care s-ar baza exclusiv pe energie electrică, arată...

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Roma

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a pierdut în două seturi în fața...
Ultima oră
Pe aceeași temă