12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialA murit actorul care l-a adus la viață pe maleficul Leatherface

A murit actorul care l-a adus la viață pe maleficul Leatherface

Actorul islandez Gunnar Hansen, care l-a interpretat pe asasinul Leatherface din filmul de groază “The Texas Chain Saw Massacre”, a murit sâmbătă, la vârsta de 68 de ani, din cauza unui cancer pancreatic, informează Mediafax.

Leatherface, rolul interpretat de Gunnar Hansen în acel film, este “unul dintre cele mai legendare personaje negative din istoria cinematografiei”, a declarat Mike Eisenstadt, agentul de presă al actorului. Personaj malefic, Leatherface a ucis mai multe personaje din acest film horror – realizat cu un buget mic -, folosind o drujbă.

Născut în Islanda, Gunnar Hansen a locuit în statul american Maine în ultimii 40 de ani. Actorul, care s-a remarcat şi în calitate de scriitor, avea o relaţie de 13 ani cu Betty Tower.

Gunnar Hansen a publicat recent un volum de memorii, intitulat “Chain Saw Confidential”, în care a oferit cititorilor o serie de detalii despre culisele realizării filmului “The Texas Chain Saw Massacre”.

Cu puţin timp înainte de a muri, Gunnar Hansen începuse producţia unui nou film, “Death House”, pe care l-a creat, scris şi produs. Pelicula va fi finalizată în prima parte a anului viitor.

 

 

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă