11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialAEROMANIA la Aeroportul Tuzla

AEROMANIA la Aeroportul Tuzla

Sambata, 19 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri, performanta si bun gust sunt invitati de Aeroportul International Tuzla, la cea mai chic editie a mitingului aviatic AEROMANIA de pana acum. Intre orele 16:oo – 20:oo spectacolul de aviatie, alimentat cu muzica buna, masini de epoca, „hangar party” si o atmosfera de balci de lume buna va face ca aeroportul sa fie mai incitant decat plaja.

Echipa care v-a oferit, in fiecare vara, evenimente ca Fly In, Aeromania, Aero Grand Prix sau World Elite Aerobatic Formula, pregateste cel mai mare spectacol de aviatie pe litoral. Combinand un airshow de exceptie, un festival de muzica si un targ, Aeroportul Tuzla vine, din nou, cu o propunere neobisnuita pentru a petrece o dupa-amiaza reusita la mare.

Mihai Margineanu – fost elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES – va incerca sa isi convinga instructorii si publicul ca se pricepe si la muzica si la aviatie. Il vor acompania, cu prietenie, Taxi, Vita de Vie si altii, pe o scena asezata in fata hangarului, incadrata de masini de epoca. In spatele lor, pilotii, parasutistii si planoristii vor lupta si ei pentru aplauzele celor prezenti !

Publicul poate cocheta cu aviatia – sau, cel putin, cu aviation fashion – la standul Pilotshop, sau facand zboruri de agrement – incepand cu orele 16.30 sau chiar salturi cu parasuta in tandem (orele 17.oo – 18.oo).

Daca va place spectacolul de acrobatie si va ganditi si la o scoala de pilotaj – o trecere cu AN2-ul care stropeste cu apa ne va asigura ca deciziile nu au fost luate „la cald”. „Dusul rece” va pregati momentul „Air Bandits” si, desigur, punctul culminant al oricarui airshow organizat la Tuzla, zborul acrobatic la apus cu Yak-urile 52 (dupa ora 19.45) cu efecte pirotehnice in aer (artificii pe aripile avioanelor) si „bombe” la sol!

Intrarea publicului este, si de data aceasta, libera si incurajata de autobuzele RATC, care vor aduce pe cei care vor sa partucipe pe 19 iulie din Constanta (plecarea se face de la Gară la orele 15:30 – primul autobuz si 16:30 – al doilea autobuz), gratuit pana la aeroport, de unde intoarcerea este la orele 20:30 si 21:30.

Regional Air Services a pregatit atractii pentru toate varstele si pentru toate preocuparile: standuri de aviatie, masini de epoca, motociclete, degustari de vinuri, ciocolata, inghetata si spatiu de joaca pentru copii – care vor putea ramane sub monitorizarea atenta si amuzanta a clovnului de la Oratoriu Don Bosco Constanta.

Dupa 16 ani de activitate dedicata zborului, timp in care a inregistrat succese in intreprinderi extrem de dificile si a doborat record dupa record – pana la pozitia de lider absolut in aviatia generala, ajungand sa inregistreze nivelul incredibil de 16500 de pasageri pe an cu o pista de iarba, REGIONAL AIR SERVICES – aeroport Tuzla – ramane alaturi de fani cu noi surprize frumoase in 2014.

Vor participa la Aeromania: Retromobil – pentru ca masinile de epoca sunt la fel de elegante ca si avioanele, Asociatia Motociclistilor din Romania, cei care iubesc motoarele, viteza si indrazneala, John Balon, pentru ca nu putea lipsi un balon cu aer cald si Asociatia Litoral – pentru ca evenimentul este dedicat si turistilor si pentru ca si Asociatia are planuri mari pentru a face litoralul romanesc mai atragator, AOPA – pentru ca si ei fac eforturi pentru a sustine aviatia generala, RATC, RATB, Romanian Spotters si Photoavia.

Evenimentul AEROMANIA 2014 este sprijinit de oameni deosebiti, care cred ca o Romanie mai frumoasa este una in care se aplauda performanta si bunul gust: Ciuc, Astra – Asigurare Reasigurare, Suzuki, Alka, Monson, Ostrovit, Alcovin Macin, Betty Ice.

Ne vor ajuta sa ne facem auziti: TV Neptun, Radio Vacanta, Radio Constanta, Romania Libera, Academia Catavencu, TABU, Telegraf, Aviatia.ro, RATC, RATB, Info Sud-Est, Urban, Constanta City, Constanta City Walking si altii.

Cele mai citite

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă