10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAflă cât de bătrân ești și câte lucruri s-au întâmplat în lume...

Află cât de bătrân ești și câte lucruri s-au întâmplat în lume de când te-ai născut!

Pentru cei care nu știau ce lucruri interesante au avut loc în lume de când s-au născut, până în prezent, există un site extrem de interactiv și util, unde trebuie să îți introduci data de naștere și îți arată diferite evenimente din istoria lume care au avut loc în diferite etape ale vieții tale.

Site-ul You Are Getting Old este extrem de popular în rândul utilizatorilor de Internet, dornici să afle de câte zile sunt pe Pământ, cât de bătrâni sunt în comparație cu restul lumii și față de alte celebrități.

Acest mod de a petrece timpul pe Internet, informându-te despre diverse lucruri și evenimente istorice care au marcat lumea, toate raportate la ziua, luna și anul în care te-ai născut!

Media de vârstă a utilizatorilor acestui site este de 32 de ani, iar numărul utilizatorilor care accesează pagina este în continuă creștere, fiind dat mai departe de la prieten, la prieten, fiind un site educativ, interesant și în același timp foarte amuzant.

Spre exemplu, o persoană de 25 de ani, născută pe 10 iunie, în anul 1989, are în prezent 9131 de zile și pe lângă aceste informații care pot fi calculate cu destulă ușurință, vei putea vedea diferite contoare care măsoară câte lumânări de tort ai avut până acum, câte bătăi ale inimii a avut organismul tău sau care era populația Pământului în momentul în care te-ai născut!  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă