15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum a fost ironizat Andrei Baciu pe Facebook

FOTO. Cum a fost ironizat Andrei Baciu pe Facebook

Internauții l-au parodiat, pe Facebook, pe Andrei Baciu, prima propunere a premierului desemnat, Dacian Cioloș, la Ministerul Sănătății. 

Citeşte şi: Prima controversă: Cioloș retrage propunerea pentru ministerul Sănătății

În urma controverselor apărute în spaţiul public, primul-ministru desemnat a decis să nu îl mai includă pe tânărul medic rezident pe lista propunerilor de miniştri şi l-a  înlocuit pe Baciu cu directorul  Institutului Oncologic Cluj-Napoca, conferențiar universitar doctor Patriciu Achimaș-Cadariu.

Baciu a fost descris de premierul desemnat drept “un tânăr medic chirurg, cu experienţă în străinătate, dar şi experienţă în managementul spitalicesc”. Ulterior, Dacian Cioloş a făcut publice motivele înlocuirii preşedintelui Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor.

Citeşte şi: Cioloș explică de ce l-a înlocuit pe Baciu de la Ministerul Sănătății

Andrei Baciu, in varstă de 28 de ani, a absolvit in urma cu patru ani Facultatea de Medicina din Bucuresti si a lucrat doi ani in chirurgie cardiovasculara in cel mai mare spital din Rouen, Franta. De un an si jumatate s-a intors in Romania unde a lansat, impreuna cu liberalul Cristian Busoi, o campanie pentru drepturile pacientilor.

 

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă