10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAniversari @ Chefs!

Aniversari @ Chefs!

Iti aniversezi ziua de nastere sau vrei sa sarbatoriti aniversarea casatoriei voastre intr-un loc special?

Cu totii ne dorim sa avem parte de o experienta aparte atunci cand vine vorba de astfel de evenimente importante din viata noastra. Pornind de la restaurantul pe care il alegem cu acesta ocazie si continuand cu preparatele si serviciile, toate ar trebui sa le ofere atat invitatilor cat si sarbatoritilor amintiri de neuitat.

Am descoperit pe Calea Floreasca, un restaurant cu un design urban si fresh care te surprinde prin atmosfera relaxata, un loc unde cu siguranta ti-ar placea sa te sarbatoresti. In plus, restaurantul are o oferta speciala pentru astfel de ocazii, denumita Prosecco Birthday, in cadrul careia beneficiezi de 15% discount la sticla de Prosecco de provenienta Italia, aceasta fiind redusa de la 99 lei la 84 lei.

Tinand cont de feedback-ul clientilor, de faptul ca acestia s-au aratat incantati de local si de oferta, cei de la Chefs Experience au decis sa extinda acest discount atat la meniul a la carte cat si pe partea de club.

Restaurantul iese un pic din tiparele cu care ati fost obisnuiti… vinerea si sambata, incepand cu ora 22:00, locatia se anima pe vibe-urile funky ale DJ-ului, asadar pe langa servirea unei cine delicioase poti sa si dansezi.

Daca vrei ceva deosebit trebuie neaparat sa incerci si scoicile carnoase “Green Shell”, din Noua Zeelanda, in sos de Prosecco. Acestea se servesc cu paine prajita facuta in mod artizanal si cartofi proaspeti, prajiti de 2 ori, preparati dupa o metoda frantuzeasca astfel incat acestia sa fie moi in interior si crocanti la exterior. Preparatul beneficiaza si el de discountul de 15%, pretul sau ajungand de la 40.25 lei la 35 lei.

In plus, in cazul in care doresti, cei de la restaurant iti pot face si o oferta personalizata.

Daca te-am convins, fie ca e ziua ta, fie ca vrei doar sa mergi sa experimentezi intra aici sa vezi cum iti poti face o rezervare.

 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă