21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAra Malikian-Un violonist rebel în București!

Ara Malikian-Un violonist rebel în București!

A mai rămas doar o săptămână până când vom avea bucuria să-l vedem live și în România pe Ara Malikian, celebrul violonist ale cărui calități incontestabile au fost distinse cu premii în nenumărate competiții internaționale.

Ara Malikian este fără îndoială unul dintre cei mai versatili și expresivi violoniști ai generației sale, un autentic rapsod al timpurilor noaste. Arta sa trimite constant atât la originile armene , cât și la vasta experiență dobândită de-a lungul carierei, sau asimilarea muzicii altor culturi, cum ar fi cea orientală, central-europeană, argentiniană, sau spaniolă. Violonistul își creează astfel un limbaj propriu prin care muzica clasică, compozițiile proprii, prelucrări ale unor teme celebre, precum și adaptări ale unor piese Radiohead sau Bjork sunt aduse în fața marelui public într-o formă seducătoare și accesibilă tuturor.

Ara Malikian se află în turneu cu un proiect ce are o semnificație specială pentru el.  Numit”15”, proiectul marchează încheierea unui ciclu în carieră și se vrea a fi un omagiu adus de către muzician publicului care l-a aplaudat pe parcursul a 15 ani de concerte susținute în fiecare colț al Spaniei sale adoptive.

Celebru pentru stilul său unic și conceptul de spectacol ieșit din tipare, impredictibilul violonist, însoțit de muzicieni de marcă, promite la București un show de neuitat.

Program

Concertul Ara Malikian 15 are loc pe 26 mai 2016, ora 20’00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Bilete

Categoria a treia de bilete este sold out, dar în vânzare mai sunt bilete la prețurile de 145, 175 de lei ce pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe www.eventim.ro.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=qrYgieU6qW4

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...
Ultima oră
Pe aceeași temă