19.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialAvertizare de călătorie în Bulgaria: Circulația întreruptă pe drumul II-99, din cauza...

Avertizare de călătorie în Bulgaria: Circulația întreruptă pe drumul II-99, din cauza ploilor abundente

Circulația pe drumul II-99, între localitățile Cernomorets și Primorsko, Bulgaria, este întreruptă, din cauza ploilor abundente din ultimele ore, avertizeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit informațiilor obținute de Ambasada României la Sofia de la autoritățile locale din Sozopol, nu sunt înregistrate cazuri de persoane afectate de inundațiile din zonă.

Institutul național bulgar de meteorologie și hidrologie a instituit cod galben în regiunile din nordul Bulgariei (Vrața, Montana, Pleven, Loveci, Gabrovo, Veliko Târnovo, Ruse și Târgoviște) pentru ziua de 16 iulie, pentru ploi abundente și descărcări electrice.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate înainte de a se deplasa pe teritoriul acestui stat.

Cele mai citite

BEC anunță că statisticile privind prezenţa la vot în data de 9 iunie vor fi prezentate în timp real

Biroul Electoral Central(BEC) pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024...

Detergenții naturali în comparație cu cei clasici, pot fi la fel de eficienți?

Este interesant de observat cum a crescut în ultimul timp interesul pentru produsele organice de...

România, codașa UE la studii superioare

Datele publicate la începutul acestei săptămâni de Eurostat arată că țara noastră se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană (UE) în ceea ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă