8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialBilete de avion, la super ofertă în ziua de Paște

Bilete de avion, la super ofertă în ziua de Paște

Ziua de Paște este una dintre cele mai bune pentru a achiziționa bilete de avion la prețuri mai mici. Sistemele de rezervări din spatele site-urilor unor companii aeriene adaptează tarifele în funcție de cerere, iar cum în zilele de sărbătoare cererea este scăzută, tarifele sunt și ele ajustate în sens descrescător.

De exemplu, pentru un weekend extins la Roma, în perioada 9-12 iunie, un bilet de avion dus-întors cu compania low-cost Wizzair costă 168 lei, tarif care include taxele de aeroport și un bagaj mic de mână (rucsac). Pentru weekend-ul următor, cel de Rusalii, tariful este 268 lei dus-întors, cu aceeași companie aeriană.

Tot de Rusalii, pentru un sejur în perioada 17-20 iunie, cu numai 18 euro dus-întors, puteți ajunge la Milano (aeroportul Malpensa) zburând din București cu compania low-cost Ryanair. Tariful include pe lângă taxele de aeroport, un bagaj de mână mare (troller mic) de 10kg.

Pentru cine vrea o vacanță puțin mai departe de România, Londra poate fi o destinație atractivă, iar tariful de 258 lei pentru un bilet dus-întors, vă ajută să vă hotărâți foarte repede. Tariful este valabil pentru zborurile Wizzair, cu aterizare pe aeroportul Luton și retur de pe aeroportul Gatwick pentru 16-20 iunie. Inconvenientul la această companie este că pentru un bagaj mai mare de cabină (troller de 10kg) va trebui să mai scoateți din buzunar aproximativ 120 lei, dus-întors.

Septembrie la Berlin

Pentru cei care vor să evite sezonul estival din marile capitale europene, a doua jumătate a lunii septembrie este ideală pentru un city break. Berlinul este o destinație atractivă pentru această perioadă a anului, vremea fiind încă bună pentru a bate centrul orașului la pas.

Compania Ryanair a anunțat de curând că va opera de la începutul lunii septembrie două zboruri pe zi către capitala Germaniei, deci cu un zbor de dimineță și cu unul de seară.

Pentru un weekend prelungit, 16-19 septembrie, prețul unui bilet de avion care include și un bagaj de mână mare de 10kg este 58 euro (dus-întors, taxe incluse).  

Lisabona, la tarife mai prietenoase

Dacă v-ați dorit o vacanță în capitala portugheză pentru vara acestui an sigur v-ați lovit de prețurile exorbitante pe care le-ați găsit, între 300 și 400 euro numai pentru un bilet de avion.

Însă, dacă sunteți puțin mai flexibili și reușiți să declați plecarea până prin luna octombrie, puteți călători la un tarif mult mai bun.

Compania BlueAir oferă bilete dus-întors de la 135 euro, pentru o călătorie în perioada 13-20 octombrie. Da, nu este vară, dar temperaturile se situează între 15-16 grade (dimineața și seara) și între 22 și 28 de grade Celsius în timpul zilei. 

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă