11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialUn nou film biografic despre Bruce Lee

Un nou film biografic despre Bruce Lee

Fiica actorului Bruce Lee, renumit pentru filmele de arte marţiale din anii 60`-70`, a anunţat filmarea unei noi biografii dedicată tatălui ei.  Producţia va fi prima la care se va implica familia actorului, informează Mediafax.

Citește și: Jamie Dornan dezminte zvonurile de renunțare la filmul „Fifty Shades of Grey”

„Au mai existat proiecte care l-au implicat pe tatăl meu, dar le-a lipsit o înţelegere deplină a filosofiei şi artei lui. Aceste proiete nu au redat esenţa credinţei sale în artele marţiale sau capacitatea lui de a spune o poveste. Singura cale prin care publicul poate înţelege profunzimea şi originalitatea tatălui meu este să furnizăm noi propriul material", a declarat fiica actorului, Shannon Lee.

Noul film va fi produs de Bruce Lee Entertainment, în colaborare cu Lawrence Grey, Ben Everard şi Janet Yang.

Janet Yang, care a mai produs filme precum „Imperiul Soarelui/ Empire of the Sun" şi „Scandalul Larry Flynt/ The People vs. Larry Flynt", a lucrat şi la filmul dedicat lui Bruce Lee din 1993, „Viaţa lui Bruce Lee/ Dragon: The Bruce Lee Story".

„Mulţi nu ştiu, dar Bruce Lee a fost un scriitor prolific şi un creator de artă şi filosofie unice. Asta este ceea ce vrem să arătăm, nu doar bătăi şi lupte fizice, ci profunzimea personalităţii şi a credinţelor sale", a mai spus Shannon Lee.

Bruce Lee Entertainment dezvoltă şi un serial TV bazat pe o idee originală şi materiale create chiar de actorul Bruce Lee. Producția va fi regizată de Justin Lin, care a realizat pelicula „Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6".

Citește și: Rihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun

De asemenea, compania de producţie ar lucra şi la proiectul unei emisiuni de tip reality show, care ar urma să se lanseze în China şi în care ar fi implicat şi actorul Keanu Reeves.

Actorul Bruce Lee a murit în 1973, la vârsta de 32 de ani, după ce a leşinat în timpul unei sesiuni de înregistrare a sunetului pentru filmul „Intrarea dragonului/ Enter the Dragon", în Hong Kong.

Cele mai citite

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...
00:04:58

În fața înaintării Rusiei, soldații ucraineni sapă pe frontul de est

Aproape de orașul estic Avdiivka, capturat recent de Rusia după o luptă aprigă de luni de zile, un regiment de sapatori ucraineni se apucă...
Ultima oră
Pe aceeași temă