13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBucătăria comunistă, tema Campionatului de Gătit

Bucătăria comunistă, tema Campionatului de Gătit

Zeci de bucătari și ajutoarele lor au participat la Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, care a avut loc în comuna clujeană Florești.

Tema ediției din acest an a fost bucătăria comunistă, iar printre preparatele servite s-au numărat varza călită cu ciolan, tocana de cartofi și fasolea cu afumătură.

Nu au lipsit nici deserturile de tip macaroane cu brânză. Organizatorii Campionatului Internațional de Gătit în Aer Liber au dorit să ofere publicului o ediție care să reamintească participanților care era specificul gastronomiei din perioada comunistă.

Zeci de bucătari au primit provocarea, spune unul dintre organizatori, Iulia Drăguț. Campionatul a avut loc în parcarea unui centru comercial din comuna Florești. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă