21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialCampionat de pescuit la crap al AGVPS, etapa a II-a

Campionat de pescuit la crap al AGVPS, etapa a II-a

Competiția va stabili cele mai bune cluburi și cei mai buni pescari din România. O nouă competiţie de pescuit va fi organizată pe Lacul Corbu, din judeţul Constanţa, de către AGVPS din România în colaborare cu SC Rig Service SA. Este vorba despre Campionatul de Pescuit la Crap al AGVPS, etapa a II-a care se va desfășura între 26 și 29 iunie 2014 – competiţie care îşi va desemna câştigătorii dintre cele șase cluburi calificate în etapa I.

La această etapă participă următoarele cluburi prezentate în ordinea clasamentului: locul I – Clubul Ovidius Constanţa – 1256,28 kg; locul II – CS Carp United – 1140,63 kg; locul III – CS Carping Club – 981,74 kg; locul IV – CS Green Lake – 881,74 k; locul V – Senzor – 822,88 kg; locul VI – CS Energy Carp – 755,72 kg.

Acestea își vor disputa primele trei locuri în etapa a II-a, care va avea loc în perioada 26-29 iunie 2014. Îndemânarea și priceperea la pescuit își vor spune cuvântul în stabilirea celor mai bune cluburi de pescuit la crap și celor mai buni pescari din România.

Festivitatea de premiere și înmânarea cupelor și medaliilor vor avea loc duminică, într-un cadru festiv în stațiunea Mamaia după finalizarea competiției.

Următorul concurs în calendarul competițional de la Corbu este Cupa 10 Carpina, care se va desfășura în perioada 24 – 27 iulie. De asemenea, pe pista de concurs amenajată conform standardelor internaționale sunt găzduite și alte competiții.

Pentru informaţii suplimentare şi galeria foto vizitaţi www.crapimari.ro şi facebook Corbu Lake. 

Cele mai citite

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...
Ultima oră
Pe aceeași temă