10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialCâți români au urmărit cea de-a doua semifinală "Românii au talent"

Câți români au urmărit cea de-a doua semifinală “Românii au talent”

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 – 00.38, 2,7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul “Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la 22.01, show-ul a fost urmărit de 3,8 milioane de români. Show-ul a prezentat numere impresionante de dans, muzică, acrobaţie, teatru şi contorsionism, informează Mediafax.

Citește și: ROMÂNII AU TALENT 2015. Ce momente au pregătit concurenții la cea de-a doua semifinală

Cea de-a doua semifinală a noului sezon “Românii au talent” a înregistrat 15,5 puncte de rating şi 43,1% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2,6 puncte de rating şi 7,3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu 14,4 puncte de rating şi 34,8% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audienţă medie de 4 puncte de rating şi 9,5% share.

Citește și: FOTO + VIDEO. Ce s-a întâmplat cu adolescentul Narcis Ianău, după ce a participat la emisiunea „Românii au talent”

La nivel naţional, Pro TV rămâne şi de această dată lider cu o audienţă medie de 14,6 puncte de rating şi 35,5% share, locul secund înregistrând 4,1 puncte de rating şi 9,9% share.

În urma voturilor telespectatorilor şi a deciziei finale a juraţilor, Bianca Coştiug, trupa The Beat şi Alexandru Moraru se pregătesc deja pentru bătălia finală şi pentru câştigarea marelui premiu de 120.000 de euro.

Bianca Coştiug a fost prima în opţiunile celor care şi-au votat aseară favoriţii. Concurenta a fermecat publicul cu un moment de dans tribal fusion, pentru care s-a transpus într-o nimfă a pădurii. Frumuseţea şi talentul ei au trecut dincolo de ecran, iar românii au hotărât că vor să o vadă şi în finală.

Trupa ”The Beat” a impresionat cu interpretarea melodiei “Show must go on”, a celebrei trupe Queen, şi au obţinut locul doi în preferinţele publicului.

Citește și: Ce crede Mihaela Rădulescu despre perfecţiune

Unul dintre momentele pline de sensibilitate ale serii a fost cel al lui Alexandru Moraru, care a ales să cânte melodia “Tears in Heaven”, a lui Eric Clapton. La doar 17 ani, el a reuşit cu o interpretare impecabilă să convingă că merită un loc în finala competiţiei.

Mixul de beatbox şi flaut al lui Cosmin Cioca i-a cucerit iremediabil pe Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis. Juraţii au gândit vineri seară la unison şi nu au negociat foarte mult atunci când l-au desemnat pe Cosmin ca fiind cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Tot în ediţia de vineri seară, Andra a încântat telespectatorii cu cea mai nouă melodie a sa, “Falava”, pentru care a filmat de curând şi un videoclip de excepţie.

Cele mai citite

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă