21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialCea mai mare plăcintă cu brânză, atracția Parcului Copiilor în weekend

Cea mai mare plăcintă cu brânză, atracția Parcului Copiilor în weekend

Bucureștenii amatori de mâncare tradițională vor putea merge, în acest weekend, în Parcul Copiilor, la târgul dedicat Sfinților Petru și Pavel.

Oamenii vor putea învăța cum să frământe aluatul pentru gogoși și scovergi și să facă sărmăluțe în foi de viță, arată Primăria Sectorului 4, într-un comunicat remis redacției.

Atracția târgului va fi o plăcintă țărănească cu brânză, cu diametrul de 10 metri, pe care gospodinele din Maramureș o vor face sâmbătă, de la ora 10.00.

Organizatorii promit mici și bere, precum și plăcinte cu vișine, caise, dulcețuri și ciocolată de casă, clătite și cozonaci.

De asemenea, peste 100 de producători și meșteri populari își vor expune marfa la târg. Veți găsi icoane, costume populare, podoabe lucrate manual și decorațiuni din piatră.

Târgul va fi deschis între orele 08.00 și 22.00, pe aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor, din Sectorul 4 și a fost organizat de primăria locală, în colaborare cu Andrew Profesional Consulting.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...
Ultima oră
Pe aceeași temă