17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialFoto: Cele mai atractive 10 destinații turistice pentru 2014

Foto: Cele mai atractive 10 destinații turistice pentru 2014

 Dacă încă nu ți-ai plănuit concediul pe anul acesta, nu te îngrijora, deoarece îți vom oferi topul celor mai atractive 10 destinații din lume, care vor face din anul 2014, un an de neuitat. 

 Majoritatea oamenilor pleacă în concediu pe timpul verii și cele mai multe locuri de vizitat se află astfel în zone cu climat călduros, însă dacă ești genul care preferă temperaturi mai scăzute, existe locuri frumoase de vizitat și în zonele răcoroase.

 Destinațiile turistice din întreaga lume au ceva de oferit pentru orice turist care ajunge să se relaxeze pe coastele Asiei, în sudul Africii sau chiar în Caraibe, unde peisajele și serviciile primite sunt de-a dreptul paradisiace.

Cape Town, Africa de Sud

 Nu a existat niciodată un moment mai oportun de a vizita Africa de Sud. Cultura în această țară a avut o adevărată explozie în ultimii ani, iar dacă te dezici să vizitezi Cape Town, vei avea o sumedenie de lucruri de văzut.

 Uruguay

 Fiind una dintre țările cu cele mai mari creșteri economice în ultimul deceniu, Uruguayul are ce arăta! Plajele superbe și orașele cochete sunt la locul lor în America de Sud, iar Uruguay nu face excepție de la aceste lucruri.

 Varșovia, Polonia

 O capitală culturală și istorică care este ideală pentru un city-break alături de prieteni. Ziua poți vizita galerii sau muzee, iar seara poți petrece într-unul dintre cluburile poloneze, unde distracția durează până la primele ore ale dimineții.

 Islanda

 Aceata țară insulară este o zonă unde poveștile vikingilor sunt încă vii, iar cel mai interesant lucru despre locuitorii Islandei este faptul că toți sunt înrudiți între ei.

Insula Pangulasian, Filipine

 Dacă îți plac destinațiile exotice, atunci cu siguranță nu trebuie să ratezi insulele din oceanul Pacific, cum ar fi Filipinele, care ies în evidență prin frumusețea peisajelor și ospitalitatea localnicilor.

Rio de Janeiro, Brazilia

 Anul acesta are loc Cupa Mondială la Fotbal 2014, iar Brazilia este țara gazdă. Dacă te decizi să călătorești aici, încearcă să nu ratezi un meci de la "mondiale” pentru a simți atmosfera făcută de peste 50.000 de oameni care cântă pe stadion.

Insula Little Corn, Nicaragua

Prețurile sunt extrem de mici în această insuliță unde te vei putea bucura de fructe de mare și homar, fără a te ustura la buzunar. Noi te sfătuim să îți iei biletele de avion cât mai repede pentru că este una dintre principalele destinații turistice pentru 2014.

Kerala, India

India este o țară superbă cu o cultură milenară, iar acest lucru se poate observa și în cele mai mici așezări din acest tărâm mitic. Vizitează Kerala pentru a te relaxa într-o zonă parcă desprinsă din Rai.

Miami, Florida, Statele Unite ale Americii

Miami este mereu o destinație populară, iar anul acesta nu face nici o excepție în acest sens. Viața de noapte din Miami, îmbinată cu plajele superbe, fac din acest oraș american unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Nashville, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Un oraș mai puțin cunoscut din Statele Unite ale Americii, care iese în evidență prin viața culturală de care dă dovadă, iar noul val de bucătari de top vine chiar din acest mic orășel, unde whiskey-ul Jack Daniels este la el acasă.

 

Sursa Foto: TravelandLeisure.com

 

Cele mai citite

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...
Ultima oră
Pe aceeași temă