10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialCele mai faimoase desene animate din toate timpurile

Cele mai faimoase desene animate din toate timpurile

Desenele animate au făcut parte din copilăria noastră, ne-au făcut să râdem şi să ne ataşăm de personaje. Adesea, urmăream în mod repetat acelaşi desene animate şi cu toate acestea nu ne plictiseam niciodată. Unele dintre acestea, vor rămâne legendare şi vor continua să ne inspire.

1. Mickey Mouse

Mickey Mouse rămâne un desene legendar şi un simbol al copilăriei. Nu se va demoda niciodată şi deşi au trecut ani buni de la prima ecranizare, va continua să facă parte din copilăria multor generaţii de acum înainte. Lansat prima dată în 1928, Mickey Mouse este singurul personaj care are un loc pe bulevardul Walk Of Fame, alături de alte celebrităţi mondiale. Este produs de Walt Disney.

2. The Simpsons

Dacă nu l-ai urmărit, cu siguranţă ştii de el. A fost primul desene animat cu conţinut pentru adulţi. Personajul principal, Homer Simpson este constant prins în situaţii inconfortabile. Este prezentată viaţa modernă şi este mai degrabă un desene animat creat pentru adulţi.

3. Tom şi Jerry

Rivalitatea dintre cele două personaje creionează celebrul desene animat. Rămâne unul din cele mai clasice desene şi va continua să inspire mulţi oameni de acum încolo. Episoadele de Tom şi Jerry au fost mereu pline de umor şi peripeţii ale pisicii Tom, care continua să cadă în capcanele şoricelului.

4. South Park

South Park, nu este un desene animat pentru copii. Are un limbaj trivial şi situaţii promiscue. Personajul principal, Eric Cartman este un copil rebel şi guraliv. Ce este interesant despre acest serial animat este ca prezintă laturi nespuse despre societate şi are multă satiră. De asemenea, conţine multe mesaje subtile despre politică, economie, societate şi oameni.

5. Looney Tunes

Când spunem Looney Tunes, spunem Warner Bros. Looney Tunes este unul dintre cele mai clasice desene animate. Ni-l amintim pe Bugs Bunny cu morcovul în mână sau pe răţuşca Daffy Duck mereu supărată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă