21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCinci metode de răsfăț pe care nu trebuie să ți le refuzi

Cinci metode de răsfăț pe care nu trebuie să ți le refuzi

Mergi în fiecare zi la job, încerci să rezolvi toate problemele fara sa inregistrezi intarzieri și faci eforturi pentru ceilalți. Dar asta nu înseamnă că nu meriti si tu din cand in cand sa apelezi la metode de răsfăț. Vorbim de clipe de care te vor ajuta să îţi recapeţi energia, iar, pe termen lung, daca vei apela in mod constant la ele, vei observa ca te vor influenta si vor avea un efect pozitiv asupra fizicului si psihicului tău!

  1. Încearcă preparate noi!

Din când în când, merită să mergi la restaurante noi, să încerci preparate cât mai diverse și să te bucuri de experiențe noi. După o săptămână haotică de muncă, ia-ți două ore pentru a te răsfăța culinar într-un loc interesant!

  1. Mergi la masaj!

Ce poate fi mai plăcut, după ce ai stat atâtea ore la birou, dacă nu un masaj de relaxare, ce îți va detensiona toți mușchii corpului? Și nu doar atât. Masajul are beneficii extraordinare și pentru gestionarea stresului, așa că, din când în când, meriți un astfel de tratament, La Simone Beauty Center, spre exemplu, îți poți face un abonament pentru masajul de relaxare și să transformi asta într-un obicei!

  1. Mergi la filme!

Deși poate că nu ai destul de mult timp liber, nu ezita să mergi la filme, la cinematograf, sau să le vizionezi chiar acasă. Pentru că filmele au efectul de a te deconecta de la stresul cu care te-ai confruntat până atunci și poate deveni chiar un mod de a afla lucruri noi!

  1. Plimbă-te!

Studiile arată că mersul pe jos sau plimbările în natură au rolul de a spori creativitatea, de a te relaxa și de a pune organismul în funcțiune! Încearcă să profiți de orice drum pe care îl ai de făcut și să mergi cât mai des pe jos.

  1. Mergi la shopping!

Nu degeaba se spune că shopping-ul este mai bun decât terapia. Pentru că, deși ar părea o activitate superficială, el chiar îți poate aduce bucurii imediate și te face să uiți de problemele pe care le-ai avut în ziua cu pricina. Și nu, nu trebuie să te simți vinovată – în fond, toate avem nevoie de lucruri noi, din când în când, nu-i așa?

 

 

 

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...
Ultima oră
Pe aceeași temă