11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialCine sunt finaliștii show-ului Vocea României

Cine sunt finaliștii show-ului Vocea României

Michel Kotcha, Tobi Ibitoye, Cristina Bălan şi Tomi Weissbuch sunt finaliştii din acest an ai show-ului Vocea României.

Smiley a fost antrenorul care a ales primul duel al serii. El l-a trimis în luptă din echipa sa pe Michel Kotcha, care a cântat melodia Who’s loving you şi l-a desemnat din echipa Loredanei pe Antonio Fabrizi, care a interpretat melodia Senza parole. A fost un duel foarte puternic, echilibrat, cu două voci excepţionale, care au impresionat. Antrenorii s-au bucurat de ambele momente, iar Smiley a spus: “Aceşti doi oameni frumoşi au venit să ne dăruiască bucuria lor de a cânta. Vă mulţumesc că aţi venit la Vocea României!”. Loredana a completat cu zâmbetul pe buze: “Sunt foarte mândră că am putut să lucrez cu tine, Antonio, şi să te cunosc, Michel. Cred că este cel mai puternic duel din seara asta.”. În final publicul a decis cine merge mai departe, iar primul finalist, ales în urma voturile telespectatorilor, este Michel Kotcha.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini din timpul semifinalei.

Loredana a fost cea care a ales cel de-al doilea duel. Antrenoarea a decis ca Mihai Rait să se lupte pentru un loc în marea finală cu Cristina Bălan din echipa Tudor. O voce pop şi una rock, care au transmis emoţie, sensibilitate, dar şi voie bună şi culoare. Mihai Rait a interpretat melodia Can’t take my eyes off you, iar Loredana i-a spus: “Ai avut emoţii, Mişule! Total diferite momentele.”. Tudor a fost impresionat de momentul Cristinei, a avut lacrimi în ochi în timp ce concurenta interpreta melodia Jesus Christ Superstar şi a spus: “Mi-aş dori pentru ce a mai rămas din show-ul ăsta, care e un răspuns la o radiografie socială, să încetăm să discriminăm. Ar trebui să conteze doar vocea! Până la urmă, publicul judecă.”. Cele mai multe voturi le-a primit Cristina Bălan, care merge în finală..

Pentru cel de-al treilea duel Tudor a ales-o pe Tincuţa Fernea să intre în bătălie cu Tomi Weissbuch din echipa Moga. Cei doi au creat două momente fresh, au cântat foarte frumos şi au demonstrat că viitorul sună bine. Tincuţa a interpretat melodia The winner takes it all, iar Tomi melodia Preocupat cu gura ta. La finalul celor două momente, Moga a spus, mândru de concurentul său: “Tomi e Vocea! Aţi cântat amândoi foarte bine!”, iar Tudor a completat: “Tincuţa, ai fost profesionistă şi ai cântat foarte bine. Cred că te-ai maturizat în zilele astea. Să decidă publicul!”. Cele mai multe voturi le-a primit Tomi Weissbuch, care este cel de-al treilea finalist, cu care ne vom reîntâlni vinerea viitoare.

Ultimul duel a fost unul de excepţie, care a smuls ropote de aplauze şi a fost format din Alex Florea, care a cântat melodia Atât de singur şi Tobi Ibitoye, care a interpretat piesa Make it rain. Cei doi au creat momente spectaculoase, pline de energie şi vibraţie, care i-au impresionat pe antrenori, iar seara semifinalei Vocea României s-a încheiat în forţă. Încântat de concurentul său, Moga a spus: “Alex, cel mai mult mă bucur că ai cântat într-un mare fel şi că tragi cu dinţii să câştigi. Îmi place vocea ta. Eu cred ca trebuie să fii Vocea României anul ăsta!”. Smiley a comentat ambele momente de pe scenă: “Alex, interpretarea ta a fost a ta. Ai fost foarte bun, eşti un rocker adevărat! Te aplaud! Tobi, pentru mine eşti deja un artist. Momentul din seara asta a fost perfect. M-ai spart!”. Publicul a ales şi de data aceasta, iar cel de-al patrulea finalist este Tobi Ibitoye.

Semifinala Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.8 puncte de rating și 26% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 12.2% share. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă