14.4 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialComedia "Spioana", pe primul loc în box office-ul internațional

Comedia “Spioana”, pe primul loc în box office-ul internațional

Comedia “Spioana/ Spy” a debutat pe primul loc în box office-ul internațional, cu încasări de 30 milioane de dolari de vineri până duminică, informează Mediafax.

Filmul prezintă povestea unei analiste CIA, interpretată de temperamentala actriţă Melissa McCarthy, care devine agent de teren şi începe să colaboreze cu personaje interepretate de Jason Statham şi Jude Law.

Filmul “Dezastrul din San Andreas/ San Andreas”, cu Dwayne Johnson în rolul principal, liderul de săptămâna trecută, a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 26,4 milioane de dolari. Dwayne Johnson joacă în thrillerul SF “San Andreas” rolul unui pilot de elicopter care încearcă să îşi salveze fiica, după un cutremur care devastează statul California. Un film de acţiune îndrăzneţ, “Dezastrul din San Andreas” îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn, care au colaborat anterior la aventura de succes “Călătoria 2: Insula Misterioasă”, potrivit cinemagia.ro.

Filmul horror “Insidious Chapter 3”, al treilea dintr-o franciză ce prezintă lupta unei familii cu o serie de demoni periculoşi, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 23 milioane de dolari.

“Anturaj/ Entourage”, filmul de comedie care reia acţiunea din serialul TV omonim, ce se derulează în universul industriei cinematografice de la Hollywood, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 10,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Lungmetrajul SF “Mad Max: Drumul Furiei/ Mad Max: Fury Road”, regizat de George Miller, a coborât o poziţie şi a ajuns pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,9 milioane de dolari. Cu numeroase secvenţe agresive şi nerecomandată minorilor sub 17 ani neînsoţiţi de un adult în sălile americane, pelicula face parte dintr-o franciză de succes, din care precendentul opus – al treilea – a fost lansat în 1985 şi al cărei star a fost Mel Gibson, interpretul personajului Max Rockatansky. Studiourile Warner nu au făcut niciun efort pentru a vinde acest film publicului feminin (ce reprezintă peste 50% din publicul american), în ciuda rolului important pe care îl joacă Charlize Theron, care o interpretează pe Imperator Furiosa. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu îşi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie, precizează site-ul cinemagia.ro. În “Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman şi Rosie Huntington-Whiteley.

Cele mai citite

Ciolacu a discutat cu Iohannis despre trimiterea unui sistem de rachete Patriot în Ucraina. Decizia se va lua în CSAT

Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema relocării unui sistem de rachete Patriot în Ucraina, subliniind că o decizie pe...

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene se laudă cu proiectele din ultimii ani

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a subliniat marți, în cadrul unei declarații la Craiova, importanța investițiilor în sectorul sănătății din România în...

Rata inflației scade din nou, în timp ce prețurile continuă să crească

Rata anuală a inflaţiei a coborât în luna aprilie 2024 la 5,9%, de la 6,61% în martie, în condiţiile în care mărfurile alimentare s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă