15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCompetiție internațională de majorete, la Arad

Competiție internațională de majorete, la Arad

Sute de participante din România, Bulgaria și Ungaria participă la edițiile din acest an ale Festivalului Internațional de Majorete ”Dancing Europe” și a Cupei ”Dancing Europe”, care se vor desfășura duminică în Arad, informează Agerpres.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu majorete care au participat la ediții trecute ale competițiilor de la Arad.

Citește și: Fotografa româncă Mihaela Noroc, lăudată de Oprah Winfrey. Cum i-a descris vedeta proiectul artistic

”La cele două competiții participă peste 400 de sportive din 16 localități din Bulgaria, Ungaria și Romania, care vor concura la mai multe secțiuni și categorii de vârstă, după cum urmează: mini grup baston și pompon, trio baston și pompon, duo baston și pompon, solo baston și pompon, grup mare baston și pompon, accesorii solo și grup, steag grup, X — strutting, rhythmic twirl, solo 1 baston”, a spus președintele Comitetului de Organizare, profesorul Emese Erdei.

Festivalul Internațional de Majorete ”Dancing Europe”, aflat la cea de-a noua ediție, se va desfășura la Sala Sporturilor ”Victoria” din Arad, în paralel cu cea de a III-a ediție a Cupei ”Dancing Europe”.

În debutul evenimentului, programat pentru duminică la ora 10,00, echipele de majorete participante vor defila pe platoul din fața Sălii Sporturilor ”Victoria”. Deschiderea festivă va avea loc la ora 10.30. 

Potrivit organizatorilor, premierea și samba majoretelor este programată să înceapă în jurul orei 18,00.

Competițiile au fost organizate de Clubul Sportiv ”Mistral” Arad, în parteneriat cu Centrul Municipal de Cultură și Primăria municipiului Arad.

 

 

 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă