17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCopiii au intrare gratuită la Divertiland toată luna iunie

Copiii au intrare gratuită la Divertiland toată luna iunie

Copiii sub zece ani beneficiază toată luna iunie de intrare gratuită la Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România.

Astfel, familiile cu un copil sau doi, în vârstă de cel mult zece ani fiecare, vor plăti doar biletele pentru adulții însoțitori. Biletele pentru adulți costă 50 de lei în timpul săptămânii și 80 de lei în weekend. 

În cazul familiilor formate din mai mult de doi copii sub zece ani, accesul va fi gratuit doar pentru doi dintre aceștia, iar biletele pentru ceilalți vor costa numai 25 de lei.

Biletele de intrare la Divertiland sunt valabile o zi întreagă și oferă acces la toate atracțiile parcului: tobogane și piscine, tunuri cu apă, țâșnitori, râul lent care traversează tot parcul, piscina cu valuri, plaja cu nisip auriu, foișoarele de familie și restaurante.

În cadrul parcului de distracții există o zonă specială pentru copii, ce reunește locuri de joacă inedite, tobogane și piscine special concepute pentru copiii de orice vârstă. În această zonă, copiii se pot juca cu animatorii Divertiland sau pot participa la diverse concursuri și ateliere.

Parcul are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi. În sezonul 2014, Divertiland așteaptă peste 120.000 de vizitatori, cu atracții incitante și cu servicii moderne și de calitate.

Divertiland este cel mai mare parc de distracții în aer liber din București. Acesta este situat în vestul orașului, în cartierul Militari. Vizitatorii pot ajunge la Divertiland: cu autobuzul 236, cu plecare de la stația de metrou Eroilor, cu microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, cu plecare de la stația de metrou Păcii (zona Turbohale) sau cu trenurile Regiotrans, care asigură conexiunea cu orașe importante precum București, Brașov, Ploiești și Craiova.

Cele mai citite

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă