10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCreatorul jocului Pokemon GO a ajuns numai la nivelul 5

Creatorul jocului Pokemon GO a ajuns numai la nivelul 5

John Hanke, patronul firmei Niantic Labs, care a lansat jocul Pokemon Go, nu se numără printre cei mai buni vânători de monştri virtuali, relatează marţi 20minutes.ch citat de Agerpres.

Şeful firmei create în cadrul Google în 2010, care a conceput jocul alături de Nintendo, nu a dormit prea mult de la lansarea jocului mobil Pokemon Go, în 5 iulie. “John Hanke încearcă în prezent să facă să funcţioneze serverele. Nu are timp să facă nimic altceva, nici chiar să joace propriul joc”, scrie revista Forbes. Ca urmare, nu figurează nici pe departe printre cei mai buni vânători de Pokemoni. “Cred că sunt la nivelul 5”, a mărturisit el cu timiditate, adică nivelul de la care se poate împărtăşi experienţa de joc şi colabora cu alţi jucători. 

Aplicaţia, numărul unu în 36 de ţări, ajunsă cea mai virală încă din prima săptămână de la lansare, deşi disponibilă oficial la început doar în trei ţări, ar fi depăşit 75 de milioane de descărcări pe iOS şi Android, conform datelor furnizate de SensorTower.

Potrivit cabinetului de analiză, i-au trebuit numai 19 zile jocului Pokemon Go să depăşească pragul simbolic de 50 de milioane de descărcări la magazinul Google Play, faţă de 77 de zile pentru aplicaţia “Color Switch”, 81 pentru jocul “Slither.io” sau 112 pentru “Candy Crush Jelly Saga”, încheie 20minutes.ch.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, iar alături de el s-au aflat liderii Alianţei Dreapta Unită, care au...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...
Ultima oră
Pe aceeași temă