13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum arată bradul de Crăciun care a intrat în Cartea Recordurilor

FOTO. Cum arată bradul de Crăciun care a intrat în Cartea Recordurilor

Cel mai mare brad de Crăciun artificial se află în Canberra, capitala Australiei, și are peste 500.000 de beculețe, relatează huffingtonpost.com.au, conform Mediafax. El a intrat în Cartea Recordurilor,având o înălțime de 21 de metri. 

Reprezentanţii Guinness World Records au confirmat recordul înregistrat de australianul David Richards, cu acest brad de Crăciun.

Steaua din vârful bradului are o înălţime de 1,5 metri şi conţine 12.000 de luminiţe.

Bradul a fost realizat cu sprijinul unei organizaţii care se ocupă de prevenirea sindromului de moarte subită la sugari.

Proiectul face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru această organizaţie, care este sprijinită de David Richards şi de soţia sa după ce fiul lor, în vârstă de o lună, a decedat în 2002.

Precedentul record era deţinut de un pom de iarnă creat de Universal Studios Japan, cu 374.280 de luminiţe, care a fost instalat în octombrie.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă