17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCum să te distrezi vara asta pe bani puţini

Cum să te distrezi vara asta pe bani puţini

Vara este anotimpul vacanţelor şi al relaxării. De îndată ce începe să fie cald, încep şi planurile de vacanţă. Însă, portofelul nu este întotdeauna aliatul nostru, aşa că dacă vara asta nu eşti într-o situaţie roz din punct de vedere financiar, află că sunt multe metode de a-ţi petrece vara într-un mod relaxant, cu bani puţini.

1. Dacă nu mergi tu la litoral, vine el la tine!

Dacă nu reuşeşti să ajungi pe litoral vara asta, adu-l tu la tine. Cum? Cu siguranţă ai un parc de agrement prin zonă. Poţi merge la ştrand sau în natură la un lac apropiat. Până la urmă, este important să te bronzezi, să te bălăceşti şi să ai prietenii aproape. Această activitate te poate costa foarte puţin şi ai distracţia garantată.

2. Sportul te poate salva

Sportul este o activitate care poate fi interactivă, ca să nu mai vorbim despre avantajele pe care le aduce organismului nostru. Aşadar, ia-ţi iubitul, prietena, pisica şi mergeţi cu bicicletele într-o mini excursie. Dacă nu eşti fan ciclism, ce zici de tenis? Sau tenis de masă? Ai o gamă largă de variante, trebuie doar să îţi găseşti un sport pe placul tău.

3. Altfel de excursii

De câte ori ai fost într-o excursie cu cortul? Plănuieşte-ţi o astfel de excursie împreună cu prietenii tăi. Sunt atâtea locuri frumoase de vizitat! Excursiile în natură cu cortul, au frumuseţea lor: foc de tabără, prieteni, explorarea naturii. Dacă nu ai mai fost până acum, trebuie să încerci.

4. Seri în aer liber

Cel mai important factor din această ecuaţie sunt prietenii. Împreună cu aceştia, puteţi organiza seri în aer liber, undeva în parc sau în natură. Puteţi juca jocuri de societate sau să staţi la taclale ore întregi. O seară cu prietenii te va relaxa complet.

5. Mergi la un festival de muzică

Festivalurile de muzică pot fi o alternativă ieftină şi interactivă pentru concediu. Dacă alegi să mergi cu mai mulţi prieteni, va veţi distra cu siguranţă. Dacă nu ai buget pentru un festival de muzică sau nu este niciunul pe gustul tău, cu siguranţă la tine în oraş sunt diferite concerte la care poţi merge.

Cele mai citite

Bursa de la Bucureşti a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a crescut cu...

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă