10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDecor frumos și prețuri accesibile în centrul Bucureștiului: Lugo, un restaurant premium

Decor frumos și prețuri accesibile în centrul Bucureștiului: Lugo, un restaurant premium

Lugo Lounge Restaurant s-a deschis vara trecută în locul fostului Goccia, de pe strada George Enescu, în centrul Bucureștiului, la Piața Romană. 

Mărturisesc că mă așteptam ca restaurantul să aibă prețuri peste media unui loc de acest gen targetat aș zice spre premium – având în vedere localizarea și amenajarea –, însă acestea sunt neașteptat de bune.

Decorul este, într-adevăr, spectaculos: salonul mare este un open space luminos cu tavan pictat foarte frumos, corpuri de mobilier minimaliste și ghirlande de verdeață, iar celelalte saloane mai mici, de tip încăperi de bistro, au o cochetărie aparte, cu scaune cu desene vesele și vitrine cu obiecte decorative de efect.

Meniul este meditera-neean, cu preparate ușoare, sănătoase; predomină fructele de mare și peștele – tartar de somon cu ouă de prepeliță, ton în crustă de susan, midii, creveți al forno și platouri cu fructe de mare grill, salate mediteraneene, mai multe tipuri de paste și ri-sotto, câteva feluri cu vită precum tagliata cu roșii cherry, sos brun și ardei iute sau mușchi cu sos chimichurri (din legume și mirodenii), piept de rață cu sos de citrice și miere ș.a.; la deserturi, am remarcat sufleul de ciocolată cu vanilie și mărul copt.

În concluzie, atmosfera e plăcută aici, cu muzică de lounge, de relaxare, iar servirea, foarte bună; un loc bun de socializare și party, dar și pentru cine romantice și în familie – în separeuri; în sezonul de primăvară-vară, rezervați-vă un loc pe terasă – e absolut de vis, iluminată cu o boltă de spoturi și verdeață multă, o alegere foarte bună pentru un prânz târziu.  

Detalii – Preţuri

O porție mare de midii (550 g.) costă 29 de lei, pastele de la 24 de lei, salatele, de asemenea, în porții generoase (cu vită, cu somon, cu fructe de mare) între 31 – 35 lei, un fel principal pe bază de carne (miel, vită, rață) de la 49 de lei, un desert între 15 -19 lei.

Prețurile vinurilor încep de pe la 71 lei – Davino Iacob, de exemplu spre  90 lei – Sole, spre 120 lei – Chateau Peymouton și Chianti Poliziano.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă