10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialDinner by The Barrel cu trupa Heavy Rotation

Dinner by The Barrel cu trupa Heavy Rotation

Duminica, 29 Iunie sunteti invitati din nou pe Smardan 27!

Intr-o zi torida de vara, ce poate fi mai placut decat un concert live pe terasa, un cocktail racoritor, prietenii tai alaturi de tine si un aer boem…de Centru Vechi. Te asteptam la Dinner by The Barrel cu trupa Heavy Rotation, o trupa formata din trei oameni talentati, cu multa dragoste pentru muzica.

Incepand cu ora 21:00, o sa va facem duminica mai frumoasa prin muzica live, prieteni de calitate, si printr-o atmosfera perfecta de duminica.

Ce inseamna Dinner marca The Barrel Bucuresti? O duminica chill, placuta, intre amici, muzica buna, mancare delicioasa, cocktailuri colorate si gustoase si atmosfera cozy. Va asteptam cu drag!

Heavy Rotation – The Acoustic

Heavy Rotation este un proiect muzical ce a prins contur in anul 2013 si este format din trei tineri ce iubesc muzica, interpetarea originala si stilul acustic. Trupa propune o abordare fresh a scenei de coveruri autohtone, printr-un setlist de piese neasteptat in care fiecare ascultator sa se poata regasi in cel putin o piesa. Chimia foarte buna dintre cei trei membrii este usor de remarcat, ei jucandu-se cu piesele si punandu-si amprenta personala pe fiecare dintre melodiile interpretate. Playlistul abordat cuprinde piese din diverse stiluri muzicale, precum blues, jazz, manouche, pop, soft- rock si r&b, cantate in stil acustic si pe doua voci. Dare to feel the music! Componenta: Ioana Abramiuc (voce), Vladimir Pupazan (chitara/voce), Daniel Prundeanu (tobe).

INTRAREA LIBERA!
Spaces are limited so we would recommend booking early to avoid disappointment.
Info: 0726 412 646
Str. Smirdan, Nr.27

Cele mai citite

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...
Ultima oră
Pe aceeași temă