20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialDomo şi Maguay te trimit la DreamHack Bucureşti 2014

Domo şi Maguay te trimit la DreamHack Bucureşti 2014

Maguay, cel mai important producător autohton de sisteme de gaming, împreună cu partenerul său DOMO, lansează o provocare pentru pasionaţii de League of Legends şi HearthStone.

Maguay va organiza, împreună cu DOMO, o serie de turnee 1 vs 1 pentru gamerii pasionaţi de HearthStone şi League of Legends. Evenimentul va avea loc pe data de 22 martie în magazinul DOMO din Băneasa Shopping City (Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 44C), între orele 12:00-20:00.

Câştigătorii turneelor vor primi din partea Maguay şi Computer Games accesul la competiţiile organizate la DreamHack Bucureşti 2014, cel mai mare eveniment de gaming al anului, care va avea loc în aprilie.

Jocurile se vor desfăşura pe sistemele de gaming Maguay GamePower Junior. În showroom-ul organizat în cadrul evenimentului vor fi expuse şi alte modele GamePower, precum şi cele mai puternice notebook-uri de gaming din România. Computer Games se va ocupa de întreţinerea atmosferei şi va menţine vizitatorii captivaţi în lumea jocului.

„Ne-am propus să susţinem activ comunitatea pasionaţilor de gaming de la noi, organizând periodic competiţii pentru cele mai populare jocuri ale momentului. Pe lângă susţinerea comunităţii de gaming, perioada următoare va fi plină de surprize pentru Maguay – vom lansa un nou brand de sisteme de înaltă performanţă, bazate pe cele mai noi tehnologii.” declară Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial Maguay Impex.

Turneele se vor desfăşura în paralel, pentru fiecare turneu fiind repartizaţi câte 8 jucători astfel:
• HearthStone: single-elimination, best of 3 (aproximativ 1 turneu / oră, începând cu ora 12)
• League of Legends: single-elimination, best of 1 / finala best of 3 (aproximativ 1 turneu la 2 ore, începând cu ora 12)

Pentru League of Legends se vor organiza 8 jocuri de câte o oră (în total 64 jucători înscrişi), iar pentru HearthStone, 4 jocuri de câte 2 ore (în total 32 de jucători), în intervalul orar 12:00-20:00.
Lista participanţilor înscrişi în competiţie va fi publicată vineri, 21 martie 2014, la adresa http://dreamhack.ro/2014/stiri/domo-maguay-trimit-dreamhack-bucuresti-2014/.

„Relaţia strânsă pe care o avem cu DOMO s-a concretizat, la începutul acestui an, prin Configuratorul Maguay – DOMO, cu care clienţii DOMO îşi pot configura propriile laptop-uri şi desktop-uri PC, în premieră în România.

Toţi participanţii acestui eveniment îşi vor putea configura un sistem PC Maguay cu un discount special de 10%, oferit doar în ziua evenimentului, iar produsele Maguay de la raft vor avea un cadou surpriză.” conchide Andreea Kulcsar, Retail Manager, Maguay Impex.

În cadrul evenimentului va mai fi organizată şi o tombolă cu premii. Aşadar, vor fi premiaţi atât participanţii la competiţie, cât şi spectatorii care vor veni la magazinul Domo pentru a urmări turneul şi pentru a testa cele mai tari sisteme de gaming din România, expuse în showcase.

Accesul la competiţie se face prin partea stângă a magazinului Băneasa Shopping City, prin interiorul complexului Mobexpert, iar evenimentul va avea loc în amfiteatrul special amenajat în holul din faţa magazinului Domo.

 

Cele mai citite

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă